Clicks99
nl.news

"De echte Bergoglio is een slechte en aggressieve persoon"

De Argentijnse Caminante-Wanderer.Blogspot.com (3 januari) merkte dat tijdens de slaande aanval van 31 december, Franciscus een lijfwacht had gerecycled om zijn beroemde nederige aktetas vast te houden, waardoor hij zijn plicht niet kon doen.

Voor Caminante-Wanderer.Blogspot.com onthult het incident dat "de echte Bergoglio een kwaadaardig en aggresief wezen is".

De auteur van de blog schrijft dat hij persoonlijk priesters kent die door Bergoglio op de wreedst denkbare manier werden behandeld en ook priesters uit andere bisdommen, die Bergoglio subtiel belasterde voor hun eigen bisschoppen.

"Ik heb verschillende getuigenissen ontvangen van priesters en ambtenaren van de Romeinse Curie die de meer dan frequente driftbuien en mishandelingen van Franciscus tegenover hen die zijn pad kruisen, of zijn gunst verliezen, hebben ondergaan."

De blog beveelt aan om kardinaal Müller of Franciscus' voormalige privé-secretaris, Monseigneur Fabián Pedacchio, te vragen: "Wie reist er nu rond in de Eeuwige Stad op zoek naar een bed om zijn hoofd te laten rusten na (terecht) uit de pauselijke voorkamer te zijn verdreven?"

#newsErftulhqbs