Furcsa időzítés a magyar államfő szlovéniai látogatására

Nem egyeztethető össze az alkotmánnyal az azonos neműek házasságának és a gyermek örökbefogadásának tilalma a szlovén alkotmánybíróság szerint. …
Bazsó-Dombi Attila
A Magyar Történelmi Alkotmány értelmében a Magyar Országgyűlés 1949-től jogtiprással, majd 1989-től jogfolytonosság nélkül, törvénytelenül működik.
A Szent Korona-jogrendet rögzítő Történelmi Alkotmány értelmében Magyarország Katolikus Szakrális Monarchia, a köztársaság mindenkor csak a liberális vagy bolsevista anarchia tákolmánya lehet. Az Alkotmányos Katolikus Monarchia közjogi méltóságai: …More
A Magyar Történelmi Alkotmány értelmében a Magyar Országgyűlés 1949-től jogtiprással, majd 1989-től jogfolytonosság nélkül, törvénytelenül működik.
A Szent Korona-jogrendet rögzítő Történelmi Alkotmány értelmében Magyarország Katolikus Szakrális Monarchia, a köztársaság mindenkor csak a liberális vagy bolsevista anarchia tákolmánya lehet. Az Alkotmányos Katolikus Monarchia közjogi méltóságai: Katolikus Király(nő), Hercegprímás, Nádor. Minthogy Magyarország nem köztársaság, köztársasági elnök nem is létezhet!
Az Alkotmányos Katolikus Monarchia további megrontását jelenti a közjogi méltóságok bitorlása a regnáló protestánsok által, akik mindent a saját szintjükre degradáltak (A K.D.N.P.-elnök kirakat-katolikus Semjént is!): Isten Lélekben és Igazságban imádása helyett csupán a "sola scriptura" téveszmét bálványozzák, a cselekedetekkel alátámasztott hit helyett csupán elméleti vallásosságot gyakorolnak, a Szent Liturgia kultusza helyett pedig csupán a vallásos társadalmi konvenció és vallásos néphagyomány jellegű kultúrát őrzik!