Gloria.tv And Coronavirus: Huge Amount Of Traffic, Standstill in Donations
Clicks668
charisma
1

Az ördög és az Eucharisztia (1)

A szentmisén átváltoztatáskor és a szentségimádás alatt gyakran látom, ahogy a gonosz lélek állal kínzott és megszállott emberek rikácsolnak, kiabálnak, táncolnak és járkálnak, a többieket zavarják. Egyszer, amikor Zágrábban (Horvátország) egy 15.000 fős tömeg jelenlétében tartottunk a stadionban szentségimádást, több mint egy tucat, gonosz lélektől kínzott és megszállt ember zavarta meg a programot.
Teljes cikk
Gratia copiosa
Medjugorje-ban tanuja voltam a Jelenesek hegyen 9/11 utani napon amikor manifesztalodott a gonosz. Ejszaka volt,, az eg szikrazott a csillagoktol. Azonnal korul oleltek az emberek es imadkoztunk. Gyonyoru volt. Sokan voltunk, mert uzenet jott eljon a Szuzanya. Europaban meg mindig tul sok helyen van katolikus templom es Eucharisztia es a nagy exorcizmus a gyontatas. Bosszantja a gonoszt, nem …More
Medjugorje-ban tanuja voltam a Jelenesek hegyen 9/11 utani napon amikor manifesztalodott a gonosz. Ejszaka volt,, az eg szikrazott a csillagoktol. Azonnal korul oleltek az emberek es imadkoztunk. Gyonyoru volt. Sokan voltunk, mert uzenet jott eljon a Szuzanya. Europaban meg mindig tul sok helyen van katolikus templom es Eucharisztia es a nagy exorcizmus a gyontatas. Bosszantja a gonoszt, nem volt sikeres a II. Vilaghaboru, ujra felepitettek, rendbehoztak a templomokat es most a jokat, a katolikusokat kerik szamon, fogadjak be az oket gyuloloket, hogy "jogosan" sot szeretetbol, sajat belatasunkbol, szocialis karitativ, emberi jogon, az uj humanizmus nyitanyakent szunjon meg a szentmise az Eucharisztia a templomokban, adjak at oket a maszek hadseregnek a kozel 50 millios civil katona, aszimmetrikus haboruja celjaira. Az erzekenyites es iszlamizalas Nyugaton evtizedek ota folyik, be lett gyakoroltatva, angliaban Hollandiaban nem csak oltar de, sontes is lehet.