hu.news
1353

Megbízható források állítják: "Ferenc nagyon beteg"

"Ferenc nagyon beteg, rákos, többek között a hasnyálmirigyében is daganatot találtak" - írja a Rorate-Caeli.Blogspot.com a Twitteren.

"Legmegbízhatóbb forrásaikra" hivatkozik. Ferenc egészsége a Rorate-Caeli számára megmagyarázza "a hagyomány elleni heves támadásait, amelyek csak erősödni fognak, ahogy ez mindig megtörténik, amikor egy zsarnok halála közeledik".

A Rorate-Caeli.Blogspot.com már XVI. Benedek óta pontosan megjósolja a római eseményeket és dokumentumokat. A hasnyálmirigyrák gyógyíthatatlan, és átlagosan 14 hónap alatt fejlődik az 1-es stádiumból 4-es stádiumba.

Kép: © Mazur, catholicnews.org.uk, CC BY-NC-SA, #newsIyqhagktkv

Kapisztrán
És ha "ágynak esik", vagyis haldoklik, DE csodával határos módon meggyógyul, beigazolódik a MDM üzenetben feltárt PRÓFÉCIA! Vajon véletlen egybe-esésnek fogják tartani? Egyesek igen, mások a MDM üzenetek hitelességének megerősítéseként meg fogan könnyebbülni, különösen akik mostanra "elbizonytalanodtak"! Kiderül minden a "maga idejében"! Legyünk türelemmel, Isten malmai lassan de biztosan "őröln…More
És ha "ágynak esik", vagyis haldoklik, DE csodával határos módon meggyógyul, beigazolódik a MDM üzenetben feltárt PRÓFÉCIA! Vajon véletlen egybe-esésnek fogják tartani? Egyesek igen, mások a MDM üzenetek hitelességének megerősítéseként meg fogan könnyebbülni, különösen akik mostanra "elbizonytalanodtak"! Kiderül minden a "maga idejében"! Legyünk türelemmel, Isten malmai lassan de biztosan "őrölnek"!