pmt-a
Beleolvasva az eredeti cikkbe, az egy új világvallás felépítésének a bennfoglalt dicsőítése. Akkor már inkább térjünk vissza a guarani indiánok és a jezsuita missziók működéséhez.
Miserere_nobis
A katolikusoknak nem a Bitcoinnal kellene foglalkozni éppen nagyböjt idején...
Viszont ha már mindenképp tájékozódni akarnak, akkor inkább hiteles és független gazdasági híreket és elemzéseket kellene olvasni, amik a közelgő hiperinflációról, pénznem reformokról, az adósságok elengedésének feltételeiről szólnak többek között. Az ilyen olvasmányokat viszont nem a gloria tv oldalán lehet …More
A katolikusoknak nem a Bitcoinnal kellene foglalkozni éppen nagyböjt idején...
Viszont ha már mindenképp tájékozódni akarnak, akkor inkább hiteles és független gazdasági híreket és elemzéseket kellene olvasni, amik a közelgő hiperinflációról, pénznem reformokról, az adósságok elengedésének feltételeiről szólnak többek között. Az ilyen olvasmányokat viszont nem a gloria tv oldalán lehet megtalálni.
A megtérésnek van itt az ideje, nem az ilyen komolytalan cikkeknek!
pmt-a
Azért ne felejtsük hozzátenni - az átlag katolikusnak -, hogy nagyon erős hardver (speciális, drága kártyával kiegészítve) szükséges hozzá (lásd az erzsébetvárosi polgármesteri hivatalt) és iszonyatos áramszámla.
charisma
Egyáltalán nem erről van szó, hanem arról, hogy a Bitcoin mint értékátruházás működőképes lehet számos banki szolgáltatás helyett. Nem nekünk kell "megtermelni", hanem azt fizetőeszközként használni.
pmt-a
De erről is szó van. Nem lehet egyetlen előnyt kiragadni, és a hátrányokat (problémákat) szőnyeg alá söpörni. Csak komplexen lehet kezelni. Ahhoz viszont egy nagyon alapos, mindenre kiterjedő SWOT analízist kell végezni, hogy láthatóvá váljon.
Ha becsatolsz egy komplett elemzést, akkor utána beszélhetünk róla.
charisma
Természetesen nem erőltetem a dolgot, ahogy a cikk sem, csak próbált tájékoztatni.
charisma
Nagyjából egyetértek azzal, amit írtál, hogy nagyon nem értesz egyet :-)
Bazsó-Dombi Attila
Természetesen jól fogna részletesen kifejteni az egyet nem értést illető szövegrészben érintett egyes szempontokat...
charisma
A cikk lényege - nem leragadva a vitatható mondatoknál-, hogy megkülönböztetést használva a jót meg kell tartani, és használni ezt a fizetési eszközt az egyén és a (katolikus) közjó érdekében.
Bazsó-Dombi Attila
Az ördög mindig a részletekben bújik meg! Pl. megkülönböztetés alapján:
„Talán az egyik módja „bölcsnek” lenni ebben a világban az, hogy a katolikusok (...) felépítsék az egyetlen isteni intézményt a földön, a Katolikus Egyházat." – kell ennek blaszfémia voltát ecsetelnem?!
charisma
köszönöm, töröltem a cikk utolsó bejegyzését.
Bazsó-Dombi Attila
Én köszönöm. Az Egyház mibenlétének sajátja, hogy Krisztus építi a Szentlélek által, az Egyház Anyja misztikus szülésével...
Bazsó-Dombi Attila
Egyetértek ezzel:
"Amikor ezt írom, már többezer projekt során alkalmazzák a blockchain technológiát a szolgáltatások decentralizálása érdekében, mint például a keresőmotorok, video hosting, és a fizetési feldolgozás területén. Ha ezek a projektek sikeresek, akkor már nincs szükség a Google, a YouTube, vagy a PayPal szolgáltatásaira, melyek már mind azt mutatják, hogy van bennük hajlandóság a …More
Egyetértek ezzel:
"Amikor ezt írom, már többezer projekt során alkalmazzák a blockchain technológiát a szolgáltatások decentralizálása érdekében, mint például a keresőmotorok, video hosting, és a fizetési feldolgozás területén. Ha ezek a projektek sikeresek, akkor már nincs szükség a Google, a YouTube, vagy a PayPal szolgáltatásaira, melyek már mind azt mutatják, hogy van bennük hajlandóság a hűséges katolikusok hátrányos megkülönböztetésére."
Nagyon nem értek egyet ezzel:
"Talán az egyik módja „bölcsnek” lenni ebben a világban az, hogy a katolikusok megragadják azokat a technológiákat, melyek eredetileg a központosított intézmények aláásása érdekében jöttek létre, hogy felépítsék az egyetlen isteni intézményt a földön, a Katolikus Egyházat."