Clicks44
sl.news

Viganò: Škofje imajo raje zapuščanje in izdajo

Novi svetovni red so začeli vzpostavljati pod pretvezo Covida, vendar je bilo to "načrtovano že desetletja" tako v državi kot v Cerkvi, je za AldoMariaValli.it (1. aprila) povedal nadškof Viganò.

Zdaj so katoličani "komaj še tolerirani kot retrogradi in fanatiki". Hkrati se tisto, kar je bilo (in še vedno je) osnova civiliziranega sveta tisočletja, spreminja v "zločine", vsako vedenje proti Bogu in naravi pa je "ne le zakonito, temveč obvezno".

Po besedah Vigana je dobro, da delitve zdaj postajajo vse bolj jasne, ker "pacifizem", razširjen v preteklosti, "služi samo razoroževanju dobrih in osvoboditvi hudobnih, da delajo svoja krivična dela."

Viganò pojasnjuje, da morajo katoličani računati na "generale in poveljnike", ki jih vodijo, da bodo lahko uspešno vodili boj. Glede na dejstvo, da imajo skoraj vsi raje zapuščanje in izdajo, lahko še vedno računamo na Gospo.

Stari obred po mnenju Vigana med svetovnimi preizkušnjami ponuja vpogled v nebesa, medtem ko je Novus Ordo "ovira za posvečenje" in potrebuje "klic sveta" kot nepogrešljiv element, da prežene "tišino, molitveno čaščenje, občutek svetega in božjo navzočnost."

Po besedah Vigana sedanji spor o tem, kdo je vladajoči papež, služi le za sejanje delitve med dobrimi ljudmi.

#newsDilzigombc