Clicks356
hu.news
2

Az ír püspökök furcsa felfedezése

Írország négy érseke kijelentette, hogy Stephen Donnelly egészségügyi miniszter "titokban" a napi és vasárnapi misén való részvételt bűncselekménnyé tette, amely akár öt év börtönnel is büntethető.

A "drákói intézkedés" felfüggesztésére szólítottak fel, bizalomvesztésnek minősítve azt - írja az irishtimes.com (április 18). Az ír egyház sürgős találkozót kér Donnellyvel, jogi tanácsot kér, és kéri "ennek a kemény és tisztázatlan törvényi eszköznek a felfüggesztését".

Az intézkedés azért volt titkos, mert a kormány április 12-én bejelentés nélkül írta alá a törvényt, és április 13-án iktatta be a jogszabályba.

Április 14-én ezt a módosítást használták fel a Libertas párti Declan Ganley ellen, aki megtámadja az ír misetilalmat. Egy nappal később Micheal Martin ír miniszterelnök több püspökkel is találkozott, de nem tájékoztatta őket a miseellenes törvényről.

Csak április 16-án vált ismertté a törvény, amikor a Trinity College jogászprofesszora közzétette a Twitter.com-on.

#newsAcueewivib

charisma
@lowoa MDM és "Kis Kavics", akire hivatkozol,démoni hátterű személyek!!!
AMIKÉNT MEGMONDTAM 2. rész - A Hajnal Szép Sugara (blog.hu)
lowoa
Mikor volt bent az üzenetekben, hogy az Antikrisztus Írországban van (littlepebble.org/2021/03/20/message-825-19-march-2021/), s nemsokára már Rómában (littlepebble.org/2021/04/05/message-826-4-april-2021//)? Én csak ennyit akartam közölni...