hu.news
143

A Szodoma szerző volt a "szakértő" a francia püspökök rágalmazó "bántalmazási jelentésénél"

A francia püspökök homoszexuális bántalmazásokról szóló, durván túlzó Sauvé-jelentése a homoszexuális aktivistát, az 54 éves szocialista és ateista Frédéric Martelt használta "külső szakértőként".

Annak ellenére hívták meg, hogy megrágalmazta XVI. Benedeket, mint "homoszexuális", azt állította, hogy Müller bíboros pizsamában fogadta őt, és bejelentette Ferenc pápa "történelmi beszédét" a homoszexualitásról, ami soha nem történt meg.

Egy 2019 októberi meghallgatás Martellel nyolc oldalt eredményezett (francia nyelven).

Martel "Szodoma" című homoszexuális propaganda könyvében tények bemutatása nélkül azt állítja, hogy egy "heteroszexuális Ferenc pápa" él a Vatikánban "buzik között" (akiket mind ő nevezett ki), és hogy a homoszexualitás "szinte a normának számít a papságban".

Martel továbbá azt találta ki, hogy Ferenc pápa legutóbbi elődei közül négyen homoszexuálisok voltak - nyilván barátja, Ferenc pápa nem az, aki mellesleg Martelnek otthont adott a Vatikánban, és volt ideje elolvasni Martel propagandáját is.

Martel fő forrása a "gaydar" (a "gay" és a "radar" szavak összevonása), amely szerinte lehetővé teszi számára, hogy felismerjen más homoszexuálisokat. Továbbá a homoszexuális dogmában azt hirdeti, hogy aki kritizálja a homoszexuális erkölcsöt, az "homoszexuális", aki pedig elnézi ezt a szokást, az nem az. Ezért Ferenc pápa kritikusai mind "homoszexuálisok".

Ezt a szintet sikerült megütni a francia "bántalmazási jelentésnek", ami azt bizonyítja, hogy a francia püspökök dekadensek akkor is, ha a dekadenciáról van szó.

Kép: Frédéric Martel, © wikipedia, CC BY-SA, #newsNbkyfwxvyn