Clicks26
ro.news

Cardinalul anulează mărturisirile prompt. Un articol scris de Dr. Geoffrey Brushwood

Catedrala Westminster, sediul cardinalului Vincent Nichols, a încetat să mai ofere posibilitatea mărturisirilor din cauza Covidioțeniei. Acest lucru este rușinos și o dovada de lașitate.

Există alte biserici din arhidieceza Westminster care continuă să ofere mărturisirea cu măsuri de protecție care ar face un ofițer al sănătatii publice să zâmbească aprobator. Există preoți care întâlnesc penitenți în aer liber, pentru a asculta mărturisiri, cu o adaptabilitate remarcabilă.

Cu toate acestea, Catedrala Westminster a decis să oprească confesiunea cu totul în incinta ei. Acest lucru trimite toate semnalele greșite credincioșilor care se bazează pe Confesiune pentru a-și menține sufletele într-o stare de pregătire, în cazul puțin probabil în care se îmbolnăvesc grav de Covid.

De asemenea, trimite semnale negative către stat și îi dă un baston pentru a pedepsi bisericile care rămân deschise în supunere.

Mai rău dintre toate, este absolut condamnabil faptul că un arhiepiscop laș și administrație sa să se adăpostească în siguranță, în timp ce turma sa este la mila unui lup năvalnic. Păstorii noștri sunt o rușine.

Imagine: Vincent Nichols, © Mazur, CC BY-NC-SA, #newsOkznqjtdoh