hu.news
654

Muszáj ellenállni az Új Világrend lelkészeinek

Ferenc pápa lelkészeként és bábjaként tevékenykedik az Új Világrend, egy új "normális állapot" megteremtésére irányuló globális mozgalomban - fogalmazott október 1-én John-Henry Westen, a LifeSiteNews.com főszerkesztője a RemnantNewspaper.com katolikus identitáskonferenciáján.

Westen felszólította a püspököket, hogy szálljanak szembe Ferenccel, akinek tévedései és veszélyessége egyre nyilvánvalóbbak:

"A hithű katolikusoknak kötelességük Isten előtt ellenállniuk a globalisták, a Vatikán, sőt maga a pápa azon kísérleteinek, hogy aláássák az erkölcsi kérdésekben pontosan meghatározott dogmákat".

Emellett Ferenc számos botrányát felsorolta, például az Amoris Laetitia-t, amelynek egy lábjegyzetbe disznó módon elrejtett része a házasságtörők számára "engedélyezte" a szentáldozáshoz való hozzáférést, de tartalmazta a fogamzásgátlás népszerűsítésének szőrszálhasogató trükkjeit és a 2019-es Pachamama-botrányt is.

Örömmel hívja meg a transzvesztitákat, de nem hajlandó párbeszédet folytatni az őt megkérdőjelező bíborosokkal.

Melegen ölelkezik az olyan "népességet csökkenteni akaró fanatikusokkal", mint Jeffrey Sachs, de hirdeti a "globális kormányzást", egy "Új Világrend" létrehozását és az ENSZ-szel való egyezkedést.

Kép: John-Henry Westen, #newsMlmdibeqea