Clicks398
hu.news
2

Karácsonyi kampány: Pénzügyi betekintés

Minden adventkor a Gloria.tv küzd az év pénzügyi szükségleteinek fedezésére szolgáló minimális cél elérése érdekében.

Honnan jön a pénz?

A Gloria.tv csak olyan kicsi adományokból él, melyek nem levonhatók az adóból, és csak Isten miatt gyűjtjük. Más projektektől eltérően nincsenek gazdag katolikusok, akik támogatnának minket.

Ebben az első 2020-as Covid-19-es évben volt kivétel: a Gloria.tv két személytől 5.000 svájci frankot és 8.000 eurót kapott, az utóbbi pap volt.

Egy másik figyelemre méltó adomány: Egy család, ahol az apa munkanélküli és több gyermekük van, már évek óta adományoznak 100 eurót. Ez zavarba hoz minket. Ne adják nekünk azt, amire szükségük van. Ha nem tud adományozni, imádkozzon a Gloria.tv-ért és adományozóiért.

Ha a Covid-19 ellenére meg tud spórolni pár ezer forintot, akkor kérjük, hogy támogasson minket az idei advent alatt. Isten gondviselésének köszönhető, hogy életben tartja a Gloria.tv-t, és ezt csak apró adományokkal teszi. Szent akarata legyen továbbra is érvényben.

Itt adományozhat

bankkártyával vagy PayPal-lal a Kindful platformon keresztül: katt ide

banki átutalással a számlára:
IBAN AT67 6000 0102 1003 6488
BIC BAWAATWW

Mire van szüksége a Gloria.tv-nek?

A Gloria.tv-nek évente átlagosan 120.000 euróra van szüksége, amelyet 3000 adományozó biztosít.

Tavaly a legnagyobb összeg 30.000 euró volt szerver-számítógépek vásárlására/bérlésére. Továbbá elköltöttük az őrületes 20.000 eurót egy szerzői jogi szűrőért. Enélkül jogi problémákba keveredhetünk, amelyek könnyen tönkretehetik a Gloria.tv-t.

Vannak költségei a szabadúszó munkának, ritkán ügyvédnek, irodai rendszereknek, számítógépeknek, adománygyűjtésnek, telefonoknak, internetnek, szoftvereknek, két szimbolikus "fizetésnek" (valamivel több mint havi 300 euró) és 500 eurós utazási költségnek 2019-ben.

A cikkek fordításáért fizetünk. 2016-ban sok nyelvre lefordítottuk a Gloria.tv teljes rendszerét. Azóta új technikai funkciókat és továbbfejlesztett szolgáltatásokat adtunk hozzá (például a "Tetszik" rendszerünket). Ezeket a szolgáltatásokat még nem fordítottuk le, és ki kell egészíteni őket (összesen mintegy 4000 euróért).

Mennyire van szükségünk erre az adventre, hogy ki tudjuk fizetni költségeinket?

A Gloria.tv-nek alig vannak tartalékai. Éves célunk, hogy ki tudjuk fizetni kiadásainkat minden évben. Erre az adventi időszakra közel 40.000 eurót kell összegyűjtenünk, mivel ez a legnagyobb adománygyűjtő kampányunk a nagyböjt mellett.

Ha anyagilag támogatni tud minket a Covid-19, annak lezárásai és társadalmi nyugtalansága ellenére, kérjük, tegye meg. A mi kis Gloria.tv-nknek nagy segítségre van szüksége. Nagyon szépen köszönjük!

Kép: © Lawrence OP, CC BY-NC-ND, #newsUfbjcstuqw

charisma
Bár több szerkesztői alapelvvel nem értek egyet, ezzel együtt nélkülözhetetlen médiának tartom a gloria.tv-t.
Ha van lehetőséged, kérlek támogasd őket te is.
Miserere_nobis
Isten áldása legyen munkájukon🙏🏻🙏🏻🙏🏻