Clicks149
hr.news

Franjo koristi nacističke klevete kako bi potaknuo neodgovorno masovno useljavanje

Franjo je na Cipru ponavljao svoje prazne mantre protiv evangelizacije ljudi i protiv obrane granica.

Tijekom mise 3. prosinca na nogometnom stadionu u Nikoziji pozvao je kršćane: "Molim vas prestanite s prozelitizmom. Evanđelje nije o prozelitizmu nego o svjedočanstvu, to nije osuđujući moralizam, ne, nego milosrđe koje obuhvaća, ne površnu pobožnost, nego življenu ljubav". Njegova je propovijed bila puna osuđujućeg moralizma i površnih političkih slogana.

Na ekumenskoj molitvi s masovnim useljenicima u crkvi Svetog Križa, Franjo je rekao da "Bog sanja o svijetu mira, u kojem sva njegova djeca žive kao braća i sestre". Tvrdio je da se "ono što su radili nacisti, što je radio Staljin" "događa danas, na susjednim obalama. Mjestima ropstva".

Franjo je polemizirao protiv "bodljikavih žica" kako bi osigurao granice: "Ovo je rat mržnje koji dijeli zemlje. Ove bodljikave žice postavljene su kako bi izbjeglice ostale vani". Prije puštanja u crkvu imigranti su morali pokazati propusnice za cijepljenje.

Cipar se grca u suočavanju s masovnim useljavanjem koje trenutno preplavljuje zemlju i uništava zemlje porijekla useljenika te hrani trgovce ljudima.

#newsBecszuylev