Clicks373
hu.news

A Gloria.tv új funkciója

A Gloria.tv néhány hete bemutatta a videók automatikus feliratozását. Ha egy videó hangja ki van kapcsolva, a feliratok automatikusan lejátszódnak. A felirat bekapcsolásához kattintson a CC ikonra a videó alján.

Ez a technológia először azonosítja a videóban beszélt nyelvet, felismeri a szavakat és feliratokban jeleníti meg őket. Jelenleg a Gloria.tv arab, angol, kínai, holland, francia, német, görög, olasz, portugál, orosz, spanyol, török és vietnami nyelveket ismer fel.

A funkció támogatásként használható idegen nyelvű videók megtekintésekor, amikor a környezet nem engedi hallani a hangot, vagy ha inkább a csendes légkört kedveli, vagy ha hallássérült van.

Ez a számítógép által létrehozott feliratozási technológia még nem tökéletes. A Gloria.tv még mindig dolgozik a fejlesztésén. A katolikus online világban azonban nincs ehhez hasonló.

Minden tőlünk telhetőt megteszünk, és reméljük, hogy munkánk hasznára válik. Kérjük, legyen türelemmel hibáinkkal kapcsolatban. Ha bármilyen lehetősége van munkánk támogatására, hálásak lennénk. Őszintén szólva sürgősen szükségünk lenne rá. Isten áldja!

Adományozni bankkártyával vagy PayPal-lal a Kindful platformon keresztül: katt ide
banki utalás a számlára:
IBAN AT67 6000 0102 1003 6488
BIC BAWAATWW

#newsMsbyxyyjdg