da.news
7

Afrika: De fattige rejser sig mod Bergaylio

Efter Malawi, Zambia og Nigeria har biskopskonferencen i Ghana afvist Frans' homoseksuelle propaganda, som den kommer til udtryk i "Fiducia supplicans". Erklæringen blev underskrevet den 21. december …More
Efter Malawi, Zambia og Nigeria har biskopskonferencen i Ghana afvist Frans' homoseksuelle propaganda, som den kommer til udtryk i "Fiducia supplicans".
Erklæringen blev underskrevet den 21. december af biskop Matthew Kwasi Gyamfi, 66, fra Sunyani, som er formand for biskopskonferencen.
Biskop Kwasi bemærker den selvfølgelighed, at kirken ikke har magt til at give en "velsignelse", hvis det på en eller anden måde ville give en form for moralsk legitimitet til homoseksuelle forhold eller udenomsægteskabelig seksuel praksis.
Nøgleafsnittet: "Den velsignelse, som erklæringen siger kan gives til alle, henviser til bønner, som folk kan bede om. For dem, der er i en tilstand af synd, er det meningen, at bønnerne skal føre dem til omvendelse. Derfor er bønner for personer i homoseksuelle forhold ikke beregnet til at legitimere deres livsstil, men til at lede dem på vejen til omvendelse."
Konklusionen er, at "præster ikke kan velsigne ægteskaber mellem personer af samme køn". Med "Fiducia …More