26:00
Clicks117
lowoa
Hamis "járványok" 2.0: AIDS, Fauci ámokfutása folytatódik, 2. rész/4, magyar felirat. 2. rész részletei: az AIDS gyógyszeréről, amely egy veszélyes méreg: „Annak ellenére, hogy az AZT nem képes az …More
Hamis "járványok" 2.0: AIDS, Fauci ámokfutása folytatódik, 2. rész/4, magyar felirat.

2. rész részletei: az AIDS gyógyszeréről, amely egy veszélyes méreg:
„Annak ellenére, hogy az AZT nem képes az AIDS meggyógyítására, és csupán arra képes, hogy lelassítsa az előrehaladását.”. Ismerős valahonnan? Mit is mondanak a COVID „végső megoldására” mint az oltás? Aminek a kedvéért még az oltás definícióját is megváltoztatták (az AIDS definícióját is megváltoztatták Afrikára, lásd a 2. részben, hogy feltornásszák a számokat)?
"Veszélyeztetett Nők" szervezetben 11 nő volt. Közülük hárman nem szedték az AZT-t. Azok akik szedték, 1.5 éven belül mindannyian meghaltak.
Hogyan is vezették be, Fauci közreműködésével a gyorsított engedélyezést, még az AIDS-es időkben, olyan veszélyes és halálos mérgek engedélyezésére gyógyszerként, mint az AZT. Gyorsított eljárás, közvetlen életveszélyt rejtő állapotokra.
„Felismerve azt, hogy az ilyen betegek hajlandók elfogadni a nagyobb kockázatot mint ami normális esetben lenne.”
„És az ideális, minden cég számára, ha van egy kormányod, amely előirja a terméked kötelező használatát.”
Talán ismerős lesz ez a taktika is, a mai sztoriból:
„És valószínűleg, azt fogják mondani AIDS-ben haltak meg, akárhogy is történjen. Így nem lesz senki sem felelősségre vonható.”
A 2. részben elhangzózó ACT-UP, egy az AIDS megszüntetéséért küzdő szervezet, de nem abban az értelemben, hogy azért küzdene hogy kiderüljön a hamis volta. A nevük az „AIDS Coalition to Unleash Power" rövidítése "AIDS koalició az Erő Elszabadítására".
Többször is találkozhattok az FDA-al. Az FDA egy amerikai állami szervezet, "Étel és Gyógyszer Adminisztrációs Hivatal". Ők engedélyezik, náluk kell engedélyeztetni a különböző gyógyszereket és bizonyos orvosi készülékeket, ennek hiányában, az adott gyógyszer, vagy készülék nem forgalmazható Amerikában.