Clicks280
hu.news

Nem felekezeti áldás: Ferenc pápa egy ismeretlen "mindenek Istenét" hívja segítségül

Ferenc pápa találkozója a Scholas Occurrentes pápai szervezettel, amelyet Ferenc pápa alapított, és amely homoszexualizmussal és gender ideológiával mérgezi a gyerekeket, több mélypontot is látott.

A földkeverő szertartás mellett néhány tizenéves "kutat ásott" egy váza földbe, és a VaticanNews.va lapnak el kellett magyarázni, hogy ez "újjászületést", "újrakezdést" és "kockázatot" jelent. Az visszaállítás helyett most már "újraindítás" a lényeg.

A találkozó során Ferenc pápa a következőket találta ki: "A politika a szeretet legmagasabb formája. A szeretet politikai kérdés, a szeretet mindenkinek szól, és ha a szeretet nem egyetemes, az azt jelenti, hogy a politika megbukott". Mindenki igyekezett nem nevetni.

Ferenc pápa a találkozót azzal zárta, hogy a Szentháromság és a kereszt jelének mellőzésével ismét egy felekezeten kívüli áldást osztott.

"Azzal zárjuk, hogy kérjük Istent, áldjon meg mindnyájatokat, mindannyiótokat, a mindenek Istene, mindnyájatok szívében, látogasson meg benneteket, adjon erőt és áldjon meg benneteket. Ámen" - mondta Ferenc pápa.

#newsEivtrbwjrw