Clicks306
charisma
2

Négy megmagyarázhatatlan eucharisztikus csoda

Habár sok eucharisztikus csoda a középkorhoz köthető, a múlt században is többször került sor az Oltáriszentséggel kapcsolatos csodás eseményekre, sőt néhányat az elmúlt húsz évben is megerősítettek. A kenyér és a bor színében ugyan változatlan marad, de Isten erejével átlényegül Krisztus szent testévé és vérévé. Ez a hittétel a Szentírásban és a szenthagyományban gyökerezik, és lényegét tekintve változatlan maradt az apostoli idők óta.

Teljes cikk
charisma
Bazsó-Dombi Attila
EUCHARISZTIKUS CSODA BUENOS AIRES-ben

Évek óta látható egy közel 10 perces film a youtube-on, "Euchraisztikus Csoda – Buenos Aires" címmel. Lásd ITT!
Ez csupán részlet egy 30 perces dokumentumfilmből, melyet két ausztrál, Mike Willesee újságíró és Ron Tesoriero jogász készített az Eucharisztiáról, nagyrészt a Buenos Aires-i csoda tudományos vizsgálatának eredményei nyomán. Közérthetően …More
EUCHARISZTIKUS CSODA BUENOS AIRES-ben

Évek óta látható egy közel 10 perces film a youtube-on, "Euchraisztikus Csoda – Buenos Aires" címmel. Lásd ITT!
Ez csupán részlet egy 30 perces dokumentumfilmből, melyet két ausztrál, Mike Willesee újságíró és Ron Tesoriero jogász készített az Eucharisztiáról, nagyrészt a Buenos Aires-i csoda tudományos vizsgálatának eredményei nyomán. Közérthetően akarták bemutatni a Katolikus Anyaszentegyház tanítását a Legméltóságosabb Oltáriszentségről.

Filmjüket, számos ausztrál városban bemutatták, köztük Adelaide-ben is, ahol a mintegy kétezer néző kérdéseket is feltehetett és alkalom volt a személyes megnyilatkozásokra. Egy néző ugyanis felállt és nagy megindultsággal elmondta, hogy ő teljesen világtalan, de tudomást szerezve erről a filmről, beűlt a moziba és buzgón arra kérte az Urat, hogy ezt a filmet mindenképp megnézhesse. Amikor befejezte az imáját, a filvetítés teljes 30 percére, megkapta a látás kegyelmét, de csak arra az időre. Bizonyságul felmutatta a vaksági igazolványát és részletesen leírta a film egyes jeleneteit, a többi néző mély megrendülésére.

Forrás:
szeretetlang.blog.hu/…nos_aires-ben_elso_resz_eloszo

További 6 részlet olvasható itt:
szeretetlang.blog.hu/2015/01