03:55
lowoa
312
Boldogságos Anyánk azt mondta Joseph Francis testvérnek (Kanada) 1986 októberében, hogy Urunk hamarosan elküld egy „ influenzaszerű betegséget” , amely sok-sok halálesethez fog vezetni. Ez a betegs…More
Boldogságos Anyánk azt mondta Joseph Francis testvérnek (Kanada) 1986 októberében, hogy Urunk hamarosan elküld egy „ influenzaszerű betegséget” , amely sok-sok halálesethez fog vezetni. Ez a betegség a tüdőt és a szívet érinti. Szerető Édesanyánk ezt a tanácsot adta :

„Egy csészében törjünk össze egy fél nagy, friss, fokhagymagerezdet és néhány szelet friss gyömbérgyökeret. Adjunk hozzá egy evőkanál citromlevet és egy teáskanál mézet. Öntsön forrásban lévő vizet a csészébe, és hagyja állni legalább öt percig. NE FŐZZE ÚJRA! Igyon egy ilyen készítményt minden nap - körülbelül egy órával lefekvés előtt. Ha a tünetek már nyilvánvalóak, naponta háromszor kell bevenni. Ha nem tud friss fokhagymát bevenni, az egészséges élelmiszerboltból származó fokhagyma tabletta vagy kapszula helyettesíthető. Ha fokhagyma látszik a leheleten, együnk néhány szál friss petrezselymet.”
Ez a Tanács az isteni orvos anyjától származik. Áldjon meg téged Urunk; és a Szűzanya, a Betegek Egészsége oltalmazzon. (Kérjük, ossza meg másokkal ezt a tanácsot.)