ms.news
41

Bayi Ini Dibiar Untuk Mati: Namun Tuhan Ada Pelan Lain

Bayi yang bernama Jacob telah lahir pada Julai 2017 pada minggu ke-23, empat bulan sebelum tarikh ramalannya. Ayah Jacob merupakan seorang penganut Katholik tradisional, pro-kehidupan, dan kawan kepada …More
Bayi yang bernama Jacob telah lahir pada Julai 2017 pada minggu ke-23, empat bulan sebelum tarikh ramalannya.
Ayah Jacob merupakan seorang penganut Katholik tradisional, pro-kehidupan, dan kawan kepada Gloria.tv. Cerita kehidupan Jacob yang penuh telah diwartakan dalam Gloria.tv di German, dengan gambar yang banyak.
Ketika Jacob dilahirkan, dia kelihatan seperti sudah meninggal dan ekorannya, memerlukan prosedur animasi semula. Selepas 7 minit, para doktor telahpun kecewa dan berputus asa. Paru-paru Jacob tidak berkembang, tahap darah menunjukkan kemerosotan sel dan organ. Namun, dia tetap bernafas dengan daya dirinya, walaupun terengah-engah.
Para doktor menyimpulkan bahawa Jacob tidak mempunyai peluang untuk hidup. Jadi bayi tersebut pun diletakkan di dada ibunya hingga saat mautnya. Ayahnya pula membaptiskannya.
Apabila badan kecil Jacob menjadi semakin dingin,dia memegang jari ayahnya dengan tangan kiri. Kedua-dua ibu bapanya menjalani doa rosary. Jacob yang kecil tetap bernafas. …More