Montfort AJPM

House of COVID Cards Collapses: FDA Vaccine Panel Comes Out Against Deadly Injections

Several doctors from the Food and Drug administration’s (FDA) vaccine hearing on Friday claimed in explosive testimony that the COVID-19 vaccine is …
Fred Nurks
More lies from the anti-vaxxers, who cannot rely on the truth as there are no facts that support their case.
Here are the questions you should have Googled before posting the above:

Question 1.
Is Steve Kirsch a doctor? (The article refers to him as “Dr Steve Kirsch”).

Answer 1.
No, the authors simply made up that lie to try to make him seem important. His own websites and Wikipedia confirm …More
More lies from the anti-vaxxers, who cannot rely on the truth as there are no facts that support their case.
Here are the questions you should have Googled before posting the above:

Question 1.
Is Steve Kirsch a doctor? (The article refers to him as “Dr Steve Kirsch”).

Answer 1.
No, the authors simply made up that lie to try to make him seem important. His own websites and Wikipedia confirm that he is not a doctor. He has two university degrees but medicine is not one of them:
wikipedia.org/wiki/Steve_Kirsch
kirschfoundation.org/who/about.html
skirsch.com

Question 2:
Who is Steve Kirsch?

Answer 2:
He is a “serial entrepreneur” (Wikipedia) which means he comes up with ideas to make money for himself. He has come up with some good ideas in the past relating to computing and has made a lot of money. None of his ideas have been related to medicine.

Question 3:
Does Steve Kirsch have any education or training in vaccines or disease control or Covid-19?

Answer 3:
No, otherwise he would have listed them in his biography at kirschfoundation.org/who/about.html or in his biography on his Covid-19 fundraising website treatearly.org/team/steve-kirsch

Question 4:
Is Steve Kirsch a “top scientist” or even a “scientist” as the article claims?

Answer 4:
No, another blatant lie to make him sound important. Not even Steve Kirsch himself claims to be a “scientist on any of his websites. He obtained a Bachelor of Science degree and a Master of Science degree in electrical engineering and computer science. Thousands of people around the world hold a Bachelor of Science degree. That does not make them “scientists”.

Question 5:
What is the “Covid-19 Early Treatment Fund”

Answer 5:
More crap to make Mr Kirsch sound important. The word “Fund” gives it away. It is a fundraising website set up by Steve Kirsch to raise money for research into using existing drugs to treat Covid-19 after you catch it, rather than trying to prevent you getting it in the first place. Steve Kirsch is not involved in any of the studies and none of the studies (treatearly.org/clinical-trials) relate to vaccines, meaning Steve Kirsch is no more qualified to talk about Covid-19 vaccines than you or me.

Question 6:
Is Steve Kirsch employed by the FDA, funded by the FDA, endorsed by the FDA or have any connection with the FDA?

Answer 6:
No, even though the article implies that he speaks for the FDA.

Question 7:
The heading on the article states: “FDA Vaccine Panel Comes Out Against Deadly Injections”. Is that true?

Answer 7:
No, another a blatant lie. The FDA panel and the FDA came out IN FAVOUR OF the vaccines. The true fact are outlined on the FDA website at fda.gov/…izer-biontech-covid-19-vaccine-certain-populations

- On 11 Dec 2020 the FDA approved the use of 2 doses of the Pfizer vaccine for everyone over the age of 16, under an Emergency Use Authorisation (EUA).

- On 10 May 2021 the FDA expanded the EUA approval to include children from 12 – 16.

- On 23 August 2021 the FDA made the emergency use authorisation a permanent approval.

- On 25 August 2021 Pfizer asked the FDA to approve a third (booster) dose for all people over the age of 16 who had already had 2 doses of Pfizer vaccine, as is being done in Israel. It would have cost the US Government up to 7 Billion Australian dollars! (264M people over 16 years of age x $USD19.50)

- On 17 September 2021 the FDA held open hearings on the subject. Any member of the public, with or without medical qualifications, was allowed to make submissions.

- One of the unqualified people who made a submission was Steve Kirsch. He simply trotted out the usual anti-vax propaganda and was ignored by the FDA, as shown by the fact that they did not adopt any of his recommendations. Steve Kirsch, a Mr nobody was the only one who “came out against the injections”.

- The false claims that Mr Kirsch made have been debunked in multiple places, including politifact.com/…e-kirsch/no-evidence-pfizer-vaccine-causes-deaths/

- The FDA CAME OUT IN FAVOUR OF the third booster dose for people over 65 and for younger people with health conditions.

- The FDA decided not to approve the booster dose for people younger than 65 ONLY BECAUSE THERE WAS INSUFFICIENT EVIDENCE THAT 2 DOSES WAS NOT ENOUGH. At no stage did the FDA state that the rejection was due to any risk that the vaccine posed. On the contrary they had just permanently approved 2 doses for everyone over the age of 12.

- In summary, the FDA did not “Come out against deadly injections” as the article claimed. They permanently approved 2 doses of Pfizer vaccine for everyone over the age of 12. They stated in the press release and in numerous other places on their website that the vaccines are safe.

- Not even the most blindly fanatical anti-vaxer could interpret the above as meaning that the FDA “Came out against deadly injections” as the misinformation article claimed.