Clicks303
hu.news

Rezsim változás: Ferenc pápa lett Biden ministránsa

Ferenc pápa május 15-én fogadta John Kerryt, a Biden-féle progresszív rezsim különleges klímaküldöttjét, aki aznap a Vatikánba látogatott egy zárt ajtós konferenciára, amelynek témája "Egy jobb újrakezdésről való álmodozás" volt.

Az "újraindítás" úgy tűnik, hogy az ominózus "visszaállítás" helyébe lépett. A résztvevők között volt Mexikó, Németország, Franciaország, Spanyolország, Olaszország és Argentína pénzügyminisztere, baloldali közgazdászok, valamint a Világbank, az Afrikai Unió, a Rockefeller Alapítvány és a Nemzetközi Valutaalap vezetői.

A hízelgő Kerry a VaticanNews.va lapnak elmondta, hogy azért találkozott Ferenc pápával, mert ő "erkölcsi tekintély a klímaválság témájában" és "az egyik, ha nem a legerősebb hang a bolygón". Mégis, az oligarchák azok, akik a médiájukon keresztül eldöntik, hogy mely hangokat teszik "erősnek", és melyeket nyomják el.

"Lehet, hogy a Vatikán egy kis entitás" - hízelgett Kerry tovább - "de a nyáj globális szinten hatalmas, és Őszentsége, Ferenc pápa képes arra, hogy segítsen mozgósítani az országok cselekvését".

Kerry papíron "katolikus", akinek abortusz pozícióit az amerikai püspökök 2004-ben, amikor az elnökválasztáson indult, elítélték. Az akkori bátor St. Louis-i érsek, Raymond Burke szentáldozás háborút folytatott ellene.

#newsWtvbiodscn