ro.news
28

Cardinalul conformist Cupich demască sloganurile lui Francisc

Cardinalul Blase Cupich din Chicago a emis un decret cinic din 27 decembrie cu privire la Liturghia romană, care intră în vigoare la 25 ianuarie.

Ea „interzice” Liturghia în fiecare prima duminică a lunii, de Crăciun, Triduul Paștilor, Duminica Paștelui și Duminica Rusaliilor.

Cupich le cere preoților de rit roman să-și învețe credincioșii să „aprecieze” că Novus Ordo „îi introduce într-o mai mare utilizare a Scripturii și a rugăciunilor din tradiția romană”. În realitate, adepții NO nu au habar despre Biblie și doar 30% dintre ei cred în prezența lui Hristos în Euharistie.

Cu toate acestea, Cupich le spune preoților de rit roman să se gândească la „posibilitatea” de a folosi un NO eșuat, deși este un amestec de abuzuri liturgice. Cu bunăvoință, el „permite” acestor preoți să prezide NO în latină, dar le „interzice” să se confrunte. Dumnezeu ca „manifestare concretă” a acceptării Vaticanului II care, totuși, presupune o sărbătoare în fața lui Dumnezeu.

În plus, Congregația Liturghiei a decretat (Protocolul nr. 564/00/L) că episcopii NO sunt autorizați să interzică celebrarea Liturghiei cu fața lui Dumnezeu.

Institutul lui Hristos Regele (ICKSP) și Canonii obișnuiți ai Sfântului Ioan Cantius care folosesc ambii Liturghia Romană exclusiv sau parțial sunt prezenți în Chicago.

Decretul lui Cupich confirmă încă o dată că sloganurile lui Francisc despre „însoțire”, „construire de punți”, „miros al oilor”, „a nu construi ziduri”, „diversitate”, „milă”, „toate sunt binevenite”, „a nu fi rigid”. ” sunt minciuni nerușinate folosite pentru a justifica păcatul și pentru a transforma Biserica într-o unealtă de luptă cu Credința.

Imagine: Cupich 2020, #newsVknlvyskmg