Clicks68
nl.news

Sjamaan van Franciscus: "De profeten van God, van Abraham tot Baha'ullah, zijn ongelooflijk mooi"

Nadat Franciscus' zijn klimaatveranderingsproselitisme begon, sprak de Groenlandse sjamaan Angaangaq Lyberth hem toe in een video van september 2017 (hieronder).

Hij jammert, haalt diep adem en zegt: "Ik wil u een groet sturen, Heiligheid, paus van deze wereld."

Lyberth nodigt Franciscus uit om naar Groenland te komen om een waterbron te zegenen, die zichtbaar is in de video, zonder welke naar verluidt "niemand op aarde kan leven".

Hij vertelt Franciscus dat de "oude sjamanen" die hij de "voorlopers van de hedendaagse religie" noemt, al eerder hebben geweten dat er "klimaatverandering" zal komen.

Het is niet verwonderlijk dat het Vaticaan zich haast om op deze bandwagon te springen. Lyberth werd uitgenodigd voor de conferentie van het Vaticaan in juli 2018 "Saving our Common Home and the Future of Life on Earth". Franciscus groette hem persoonlijk.

In september 2019 legde Lyberth aan CoopZeitung.ch uit dat hij, om sjamaan te worden, een berg beklom en meer dan 25 uur hardop sprak in de lucht (Sila) die hij "een van de namen van God, de schepper" noemt.

De belangrijkste taak van een sjamaan is het terugbrengen van de ceremonies, zegt Lyberth: "In Europa zijn we de meeste van onze ceremonies kwijt." Volgens zijn grootmoeder is het leven een ceremonie op zich.

Hij benadrukt dat de "profeten van God van Abraham tot Baha'ullah [de stichter van de Baha'i-sekte] zo ongelooflijk mooi zijn".

Groenland is voor hem het oudste land op aarde en het enige land waar nooit oorlog is geweest, "Dus de energie is echt anders."

#newsLzoqlgjiqo