Clicks23
ro.news

Pseudo-religie perfectă: aici vine anafura vaccin

O echipă formată din șase cercetători de la Universitatea din Minnesota, condusă de Chun Wang, dezvoltă o azima polimerică care poate livra și conserva vaccinurile pe bază de proteine foarte eficient atunci când sunt plasate sub limbă, relatează Twin-Cities.umn.edu (26 mai).

Un polimer este o substanță formată din molecule foarte mari. O moleculă este un grup neutru din punct de vedere electric, format din doi sau mai mulți atomi, ținuți împreună prin legături chimice.

Studiul a fost publicat în ScienceDirect.com. Propune stocarea vaccinurilor pe bază de proteine - cum ar fi vaccinul Pfizer Covid-19 - la temperatura camerei și administrarea lor sublinguală. Până acum, astfel de vaccinuri erau ținute în mediu ultra-rece și injectate.

Wang scrie într-un comunicat de presă că tehnologia sa ar putea revoluționa viitorul vaccinurilor. Azima sa este alcătuită în principal din alginat și carboximetil celuloză. Celuloza este o polizaharidă și componenta principală a pereților celulari ai plantelor (50%).

Azima lui Wang are o asemănare ciudată cu gazda folosită la Sfânta Liturghie.

#newsGepuidlrdg