09:54
CarolineMari
22

Maryja jest dziś znieważana i lekceważona w Kościele !

Predikan av Präst Doktor Pawel Murzinski - www.youtube.com/watch Maria idag i Kyrkan är förolämpad och nonchalerad! Bröder och systrar i Kristus, Herre! Fromma judar i Nazarethsynagogen ledde …More
Predikan av Präst Doktor Pawel Murzinski - www.youtube.com/watch Maria idag i Kyrkan är förolämpad och nonchalerad! Bröder och systrar i Kristus, Herre!
Fromma judar i Nazarethsynagogen ledde Jesus att bli stenad till döden. Kanske här kommer också att vara villig och här efter denna Heliga Mässa, att göra och leda mig framför hospice, men jag kommer inte att vända sig bort från vad jag ska säga. Och jag vill stå upp för Maria idag, som idag blir förolämpad och försummad i Kyrkan, särskilt i dem karismatiska rörelser. I den blinda strävan efter tecken glömmer vi, att Hon är den Helige Andes Brud. Jag upprepar, än en gång, hon är den Helige Andes Brud.
Man borde inte använda den Helige Andes gåvor utan att be Henne lägga ett gott ord. Utan Maria leder tecken oss vilse, som många redan har lett oss. Utan Maria kommer det inte att finnas någon Eukaristisk Jesus och vi kommer snart att bli en annan protestantisk sekt.
Idag är det nödvändigt att säga det tydligt, exakt i den Jungfru …More