Language
Write a comment
charisma
@lowoa, ha egyetértünk a gyarlóság felismerésében, akkor sem értem, hogy miért kell ennyi "csilivi", önfényező díszvilágítást bemutatni itt a glorián.
A megközelítési útvonal megadásával.
Write a comment
lowoa
@charisma a hírnév múlandó, de az emberi gyarlóságban benne van, hogy még többet, még többet, túlszárnyalni a másikat. Erről egy vicc jutott eszembe Jóska bácsi vásárol egy Trabantot, mutatja szomszédainak, hogy neki már ilyenje is van. Egyik szomszéd, Feri bácsi is elgondolkodik, hogy Trabant az már nem kell, legyen inkább Skoda. Megérkezik a Skoda, mutatja a szomszédainak, neki meg ilyenje … More
Write a comment
lowoa
@taebek Ennek szinte semmi köze a kisböjthöz, aki nem tudná november 15-ével kezdődik, s a nagyböjt párja, csakhát amikor Krisztus Király vasárnapját is egy hónappal hátrább tették nem lehet rajta csodálkozni, hogy sokan nem tudják. Adventnek felkészülésnek kellene lennie, ahogyan régen, fokozatosan felkészülni a közénk érkezett Szabadítónk születésnapjára.
Write a comment
taebek
Különösen az a baj, hogy sokan már az adventet karácsonyi díszben tartják.
Write a comment
Nem egyszerű helyesen megítélni. Az esztétikai érzék sajnos nem sokaknak adatott meg, a környezet szubkulturális giccsözöne pedig gőzerővel sorvasztja, ha valakinek van is némi része belőle!
Write a comment
charisma
Vajon mi lehet a célja az önfényezésen és hírnéven kívül egy ilyen fényözönös bemutatónak?
Nem szeretem az elore kivilagitast. Ez az ido relativizalasa. Teljesen mindegy minden, meg ez is. Karacsony Szenteste csak az egyike az aktualis business-nek. A Katolikus Egyhaz nem igy tett es tesz ma sem, ez nyilvanvalo. Aki ezt az elokivilagitast otthon is megrendezi, az pszeudo-katolikus. Rendezze el kint, epitse fel, ha ezt szereti, de szenteste kapcsolja be egyidoben a gyertyagyujtassal. … More
charisma likes this. 
Write a comment