lowoa
kedves @charisma egy groups.google.com/forum elérhetőségét akartam megadni, de valami oknál fogva nem szabályosan linkelte a rendszer, így egyszerűbb volt akiben leginkább megbízók a Medjugorjei üzenetek terjesztői közül. A kiegészítést nem figyeltem, de az első példányban benne van, mégis miért tettem fel újra. Sok videó van többszörösen feltéve, csak észre kellene venni, s van olyan is, …More
kedves @charisma egy groups.google.com/forum elérhetőségét akartam megadni, de valami oknál fogva nem szabályosan linkelte a rendszer, így egyszerűbb volt akiben leginkább megbízók a Medjugorjei üzenetek terjesztői közül. A kiegészítést nem figyeltem, de az első példányban benne van, mégis miért tettem fel újra. Sok videó van többszörösen feltéve, csak észre kellene venni, s van olyan is, amit ugyanaz a személy többször is felhelyezett, ha nem vetted volna észre. Magam is azon vagyok, hogy ne legyen több példány, ezért idővel úgyis másfajta példánnyá alakul, csak még nem tudom melyik vegyem át az andre.nanoweb.hu alól.
charisma
kedves @lowoa,
a teasert kiegészítettem saját véleménnyel és megadtam a kiadó elérhetőségeit.
Ha már ezt is fölöslegesnek találod, akkor kérlek indokold meg, miért tetted fel ezek után, minden komment nélkül harmadszor ide, s egy olyan linket megadva, ahol a filmről nehéz bármit megtalálni.
lowoa
charisma
Célszerű tájékozódni, mielőtt ismétlésbe bocsátkozik az ember:
Mirjana Dragicevic-Soldo "Medjugorjei látnok" - Teaser