03:17

Господи помилуј - Gospodi pomiluj

О МОЛИТВИ "ГОСПОДИ ПОМИЛУЈ!" www.youtube.com/watch Стојећи у цркви на богослужењима, ми често слушамо ову кратку песму: "Господи помилуј!" И не само у цркви него и код својих кућа, …More
О МОЛИТВИ "ГОСПОДИ ПОМИЛУЈ!" www.youtube.com/watch
Стојећи у цркви на богослужењима, ми често слушамо ову кратку песму: "Господи помилуј!" И не само у цркви него и код својих кућа, при послу, на путу, при обеду, пред спавање, кад се пробудимо, често нам долази на ум ова кратка молитва: "Господи помилуј!"
Иако је кратка, ипак су у њој изражене све наше жеље. Молимо ли од Бога здравља, среће, благослова Божјег за наше послове, или нас је снашла туга, беда и напаст, ми опет вичемо: "Господи помилуј!"
Кратка је ова молитва, но колико је моћи и снаге у њој? Произнесена с дубоким осећањем, она је пријатнија Господу од дугих молитава наших, које брзо а много пута и без пажње произнесемо и шаљемо к њему.
"Господи помилуј!" Овде је све што желимо. Сва наша срећа, радост, блаженство и напредак у томе је да би нас Бог помиловао, да би нам био милостив. У радости и жалости певајмо му: "Господи помилуј!"
Кад бисмо ми живели у Едему, као што су живели наши …More
Esteban Edgardo Domínguez likes this.
Wolnyczlowiek
Bog zaplac ! Przepiekne obrazy i piesn
jankmita
www.youtube.com/watch

Żanna Biczewska -Господи помилуй