Language
6 349
charisma

Garabandal - a szóban forgó jelenségek természetfölöttisége nem bizonyított

Garabandal Santander Egyházmegye [változó keltezéssel, mert különböző időpontban írt levelekre megy ki válaszul] Vannak, akik közvetlenül a Santanderi Egyházmegyéhez (Spanyolország) fordulnak, …
charisma
kedves @Zsadányi Sándor , az Egyház által elfogadott jelenésekben senki nem kételkedhet és azokat köteles elfogadni, pl. Fatima.
Az Egyház által nem minősített jelenésekben szabad hinni, de nem köteles mindenki elfogadni, pl. Medjugorje.
Az Egyház által negatívan minősített jelenésekben nem szabad hinni. Ide tartozik pl. Garabandal, de a 'nagyfigyelmeztetés' is - mindkettő természetfölötti … More
Szűzanya jelenés sok üzenet van vagy éppen magán kinyilatkoztatás amit még mindig elfogultság van a katolikus egyházban pedig a Szűzanya előre meg mondta ezt is a nagyfigyelmeztetés lesz a világ számára a Mária Papi Mozgalom üzenetekbe is van szó róla www.youtube.com/watch erről spanyolországba és Jézus is beszélt Szent Fausztina Naplójában vagy van még néhány magán kinyilatkoztatás amit a … More
charisma
@Gratia copiosa , ez sajnos nem változtat a tényen, hogy nem természetfölöttiek a látomások...
Ez igy van, nem is ezt irtam. Feltünö, hogy sem Garabandalban sem Medjugorjeban a latnokok kozul senki sem kapra meg a szerzetesi, papi hivatas ajandekat.
charisma
Garabandal már megkapta a negatív véleményt a helyi püspöktől, Medjugorje a mai napig nem kapott végleges elutasítást.
Az, hogy nem születtek papi, szerzetesi hivatások a látnokok közül, nincs közvetlen összefüggésben a látomásokkal. Szerintem. A hivatás vonatkozik a házasságra is, nem csak az Istennek szentelt életre.
Engem meghatott az a teny, hogy abban a faluban 500 eve ugyanabban az oraban a falu nagy resze a rozsafuzert imadkozza. Nem voltam ott. No comment.
charisma mentioned this post in kedves @lowoa, Google (nyers)fordítás mindig ront a magyar nyelven. Az állítólagos jelenésekről ….