51:13

Palesztina.

Az Oszmán Birodalom összeomlása után Palesztina közel 30 éven keresztül Brit Birodalom részévé vált. A Belfour nyilatkozatnak köszönhetően, izraelita vallású európaiak ezrei vándoroltak ki a szent …More
Az Oszmán Birodalom összeomlása után Palesztina közel 30 éven keresztül Brit Birodalom részévé vált. A Belfour nyilatkozatnak köszönhetően, izraelita vallású európaiak ezrei vándoroltak ki a szent földre.
(Szándékosan írtam, hogy izraelita és nem zsidó. Hiszen az európai “zsidóság” nem szemita eredetű, hanem izraelita vallásra áttért török, és kazár népek leszármazottjai , tehát nem is zsidók.)
A keresztény és muszlim lakosságot folyamatos atrocitások érték a bevándorló cionisták által szervezet félkatonai mozgalmaktól. Egyes cionista terrorszervezetek mint például a Hagana az angolok ellen is merényleteket követtek el.
Harminc év aliázás és a palesztinok módszeres üldözésének ellenére az izraelita vallásúak alig birtokolták a palesztin területek pár százalékát.Ennek ellenére az ENSZ a Palesztinát egyenlőtlenül az izraeliták javára felosztotta, hogy két állam alakulhasson rajta egy izraeli és egy arab.
1948-ban az izraeliták kikiáltották Izrael “állam” létrejöttét. A szomszédos arab …More