Clicks391
hu.news
1

A bíboros szerint fel kell lázadni a homoszexuális imperializmus ellen

A 76 éves Philippe Ouagadougou, Burkina Faso bíborosa felszólította az afrikai keresztény családokat, hogy "lázadjanak" a "lobbik" ellen, amelyek az azonos neműek álházasságát és a promiszkuitást akarják bevezetni.

Húsvéti vigíliai szentbeszédében (lent) Quédraogo kifejtette, hogy a keresztény házasság felbonthatatlansága továbbra is szilárd pont az egyház és tanítóhivatala számára, leleplezve a nők és lányok számára a fogamzásgátló anti-natalista módszerek "alattomos ráerőltetését".

Csak 2012-2015 között az Obama-rezsim 700 millió dollárt költött a homoszexualitás népszerűsítésére az Egyesült Államokon kívül, és ennek a pénznek több mint a fele fekete Afrikába ment. Ezt az ideológiai imperializmust "toleranciának" álcázták.

#newsSnmhikikpy

lowoa shares this
391
1002. „Imádkozz többet papjaimért, mert hamarosan válaszút elé fogják őket állítani. Ha megvallanak Engem, kiközösítik őket. Ha a tévtanítást választják, elkárhoznak.

Drága Jézusom, Örök Főpapunk! Kérlek, add meg papjaidnak az állhatatosság kegyelmét, hogy megvalljanak Téged az emberek előtt. Hűségesen kitartsanak Melletted mindhalálig. Soha ne cseréljék fel az Evangéliumot, amelyért Te Szent …More
1002. „Imádkozz többet papjaimért, mert hamarosan válaszút elé fogják őket állítani. Ha megvallanak Engem, kiközösítik őket. Ha a tévtanítást választják, elkárhoznak.

Drága Jézusom, Örök Főpapunk! Kérlek, add meg papjaidnak az állhatatosság kegyelmét, hogy megvalljanak Téged az emberek előtt. Hűségesen kitartsanak Melletted mindhalálig. Soha ne cseréljék fel az Evangéliumot, amelyért Te Szent Véredet ontottad, az embereknek való megfeleléssel.
Mindig csak Téged lássanak a keresztfán! Soha ne mozduljanak el kereszted alól! Legyenek olyanok, mint a hűséges tanítvány, Szent János apostol, aki kitartott Melletted egészen a végsőkig. Ezért tudtad rábízni Legszentebb Édesanyádat.

Kérlek, Jézusom, add kegyelmedet papjaidnak, hogy az életszentséget válasszák, és szentek legyenek mindörökké. Ámen.
(MJ20190615)


Rózsafüzér a jó papokért

A közönséges rózsafüzéren imádkozható.
Az Üdvözlégyekben a Jézus szó után az alábbi kéréseket illesztjük be:

1. tized: Halálfélelmed érdemei által adj nekünk buzgó papokat.

2. tized: Megostorozásod fájdalmai által küldj nekünk tiszta életű papokat.

3. tized: Tövissel való megkoronáztatásod által gúny tárgya lettél: küldj nekünk alázatos lelkű, engedelmes papokat.

4. tized: Keserves keresztutad által küldj nekünk türelmes és állhatatos papokat.
5. tized: Borzalmas kereszthalálod által küldj nekünk önzetlen és szentéletű papokat.