Join Gloria’s Christmas Campaign. Donate now!
tanú2
tanú2

Cardinal: It is Time to “Exit” the Abuse Hype

@tbswv True, but the publicity of it is one-sided and exaggerated. The basic problem is NOT child abuse but (largely homosexual) abuse os teens - not addressed by the scandal-making propaganda. Those responsable should be eliminated silently, without payouts by the church (preferably sued by the church itself for having been a parasite). Those accused should NOT be put to public shame or …More
@tbswv True, but the publicity of it is one-sided and exaggerated. The basic problem is NOT child abuse but (largely homosexual) abuse os teens - not addressed by the scandal-making propaganda. Those responsable should be eliminated silently, without payouts by the church (preferably sued by the church itself for having been a parasite). Those accused should NOT be put to public shame or removed from service until evidence found. Abuse hoax is the tool of the leftists in fighting against dogma and chastity.
tanú2

A nap kérdése a tolldíszekről

Sehol sem jó az inkulturáció, ha a kereszténységtől idegen lelkületet áraszt, pl. a testiség élményeire helyezi a hangsúlyt. Ilyen a tánc és a ritmikus zene (dobbal, gitárral) - még Afrikában is!! Nem véletlenül alakult ki a kereszténységben a gregorián ének, mely úgy emeli fel a lelket, hogy nem adja át a gyeplőt az érzelmeknek. Persze nálunk is halad az "inkulturáció": alkalmazkodás a bűnös …More
Sehol sem jó az inkulturáció, ha a kereszténységtől idegen lelkületet áraszt, pl. a testiség élményeire helyezi a hangsúlyt. Ilyen a tánc és a ritmikus zene (dobbal, gitárral) - még Afrikában is!! Nem véletlenül alakult ki a kereszténységben a gregorián ének, mely úgy emeli fel a lelket, hogy nem adja át a gyeplőt az érzelmeknek. Persze nálunk is halad az "inkulturáció": alkalmazkodás a bűnös világhoz...
tanú2

German Church: She Is Rolling On the Floor - And Nobody Is Laughing

She is like an angel - a fallen angel. Just like the demonic black pulpit of this catherdral (at 3:25).
tanú2

Bischof Genn erteilt Predigtverbot, weil Priester Vergebung verkündigt hat

Zurkuhlen ist für die Aufhebung des Zölibats. Ein Modernist. Wahrscheinlich ist er zu leichtsinnig mit gratis-Vergebung.
tanú2

“We All Make Mistakes” – Empty Words from Pope Francis

Confession without repentace is sacrilege.
tanú2

Az új vallás

Az igazi katolikusnak attól forog a gyomra, amit a mai egyházban lát: szentségtörés, hitehagyás áradata. A zöldkomcsi klimamánia valóban übereli a lelki környzeteszennyezés elleni küzdelmet a mai egyházi életben. Gloria tv nélkül csak a hamis egyházi propagandamédia állna rendelkezésre.
tanú2

Great Salvini Invokes Our Lady, Pro-Gay Cardinal Parolin Gets Angry

Even though Salvini is a sinner, and consequently serving the devil, he may be better than Parolin and co., the pharisees.
tanú2

Martyr Cardinal Pell: Not Even Oligarch Media Buy Into Prosecutor's Lies

Do not forget the other "layers of defence" not mentioned above: the cassock and the civil vestment (trousers and pants below them).
tanú2

Ferenc pápa extrémistának nevezte a limai érseket

Kirívó leiterjakabokat közöl a tisztelt hírfordító...
Nem "extrémistának nevezte" az érseket, hanem "extrémistát nevezett ki" érseknek.
tanú2

Gänswein a hírhedt német meleg aktivistával pózolt

Az érsek nem ismerte a kópét. Sokan kérik fel hasonló "szereplésre". Semmilyen kapcsolat nincs a két ember között. Azért óvatosabb lehetne az ilyen "játékokkal".
tanú2

126. Dabas, 2016 12 27, Eta néni háza karácsonyi díszvilágításban

Különösen az a baj, hogy sokan már az adventet karácsonyi díszben tartják.
tanú2

Évszakok

Szép, szép, vigyázni kell rá, de azért nem kell isteníteni a természetet. Az embernek nem egyezséget kell kötnie a természettel, az állatokkal, mert nem egyenrangúak vele. Eléggé pogány mentalitást hordoz ez a film. Isten alkotása, a teremtett világ eszköz számunkra, hogy kibontakoztassuk lehetőségeinket, uralmunk alá hajtsuk a földet. A természetvédők érdekes módon manapság az emberi élet …More
Szép, szép, vigyázni kell rá, de azért nem kell isteníteni a természetet. Az embernek nem egyezséget kell kötnie a természettel, az állatokkal, mert nem egyenrangúak vele. Eléggé pogány mentalitást hordoz ez a film. Isten alkotása, a teremtett világ eszköz számunkra, hogy kibontakoztassuk lehetőségeinket, uralmunk alá hajtsuk a földet. A természetvédők érdekes módon manapság az emberi élet elleni támadások vezérei: a liberálisok.