Clicks625
hu.news
7

Ezek Ferenc pápa, Roncallis és Athenagoras kapcsolatai a szabadkőművességhez

A konstantinápolyi Athenagoras pátriárka (+1972), aki VI. Pállal 1964 júniusában találkozott, szabadkőműves volt.

Bertrand Heyraud szabadkőműves ezt írta a "Spiritualitás más nézete" cikkében, melyet nemrég publikált a Grande Loge Nationale Française (Les cahiers Villard de Honnecourt) hivatalos lapja.

Heyraud szerint Athenagoras részt vett az ősi skót és elfogadott szabadkőműves rítusok 33-as szintjén, mint elődje, Meletios Metaxakis (+1935) is.

Heyraud azt állítja, hogy Greece Meletios és Athenagoras egymás mellett lógnak a falon a nagypáholyban.

A Marco.Tosatti.it észrevette, hogy a 48 éves Gioele Magaldi, a szabadkőműves nagymester megerősíti, hogy Angelo Roncalli, a későbbi XXIII. János kapcsolatba lépett egy szabadkőműves nagypáhollyal Isztambulban apostoli küldöttként (1935-1944).

"Soha sem tagadták, hogy Bergoglio érsek olasz látogatásai során Licio Gellit (+2015) látogatta".

Gelli volt a Propaganda Due (P2) páholy tiszteletes mestere. Sok évet töltött Argentínában Juán Peron barátjaként, akit később ő nevezett ki szabadkőművessé 1973-ban.

#newsMyjxnpcqul

Gratia copiosa
Erdekes, Vacott a foteren a Feherek temploma kapujatol nehany meterre tehette ki a Rotary klub a hirdeteset, egy eltavolithatatlan ko asztallal, amin a foter kozepkori brinz makettje lathato. A bronz makett korul bronz felirat korbe-korbe: Rotary klub, Rotary, klub, Rotary klub... Minden katolikus templom es intezmeny is megerdemelne ilyen korbe futo bronz szalagot, elsokent a Feherek temploma : …More
Erdekes, Vacott a foteren a Feherek temploma kapujatol nehany meterre tehette ki a Rotary klub a hirdeteset, egy eltavolithatatlan ko asztallal, amin a foter kozepkori brinz makettje lathato. A bronz makett korul bronz felirat korbe-korbe: Rotary klub, Rotary, klub, Rotary klub... Minden katolikus templom es intezmeny is megerdemelne ilyen korbe futo bronz szalagot, elsokent a Feherek temploma : Katolikus Egyhaz az Udvosseg Szakramentuma . Persze pont az ellenkezoje tortenik, atalakitas Rotary klubba. Egyebkent a Fiteren rengeteg hely van, ahova ezt asztalt tehettek volna. Igaz az oltar-asztalt is, hiszen az is egy asztal. Mi kulonbseg van asztal es asztal kozott? Semmi. Mi kulonbseg van vallas es vallas kozott?.....
lowoa likes this.
www.vaconline.hu/aktualis/csiksomlyon-ado…
A váci Rotary Club (...) a csíksomlyói Ferences kolostorban találkoztak Böjte Csaba atyával (...), hiszen a váci rotarysok ott adták át, Konstantin téri Székesegyházban, még április 21-én, pénteken tartott hagyományos jótékonysági hangverseny bevételét (...)
A hangverseny védnöke dr. Beer Miklós, a Váci Egyházmegye püspöke és Böjte CsabaOFM, a déva…More
www.vaconline.hu/aktualis/csiksomlyon-ado…
A váci Rotary Club (...) a csíksomlyói Ferences kolostorban találkoztak Böjte Csaba atyával (...), hiszen a váci rotarysok ott adták át, Konstantin téri Székesegyházban, még április 21-én, pénteken tartott hagyományos jótékonysági hangverseny bevételét (...)
A hangverseny védnöke dr. Beer Miklós, a Váci Egyházmegye püspöke és Böjte CsabaOFM, a dévai Szent Ferenc Alapítvány kuratóriumi elnöke volt.
www.vaconline.hu/esemenyek/rotary-hangvers…
Bronzból készítteti el a csíksomlyói kegyhely makettjét az Erdélyi Utakon Egyesület a Budapest-Budavár Rotary Klub Egyesülettel együttműködve a „Tapintható – Láthatatlan” program keretében.
www.magyarkurir.hu/hirek/tapinthato-bron…
Nem is csoda, hiszen maga a sátán is a világosság angyalának tetteti magát. Nem is olyan nagy dolog tehát, hogy szolgái is az igazság szolgáinak tettetik magukat." (…More
Bronzból készítteti el a csíksomlyói kegyhely makettjét az Erdélyi Utakon Egyesület a Budapest-Budavár Rotary Klub Egyesülettel együttműködve a „Tapintható – Láthatatlan” program keretében.
www.magyarkurir.hu/hirek/tapinthato-bron…
Nem is csoda, hiszen maga a sátán is a világosság angyalának tetteti magát. Nem is olyan nagy dolog tehát, hogy szolgái is az igazság szolgáinak tettetik magukat." (2Kor 11,14-15)
Atosz80
egyébkét ferkó is szabadkőműves illetve tiszteletbeli tagja a rotary klubnak ami egy szabadkőműves fedőszervezet
Atosz80
www.onepeterfive.com/freemasons-love-pope-francis/
Miért szeretik Ferenc pápát a szabadkőművesek?
Gratia copiosa likes this.
Gratia copiosa
A Ii. Vatikani zsinat utan Franz Konig biboros lett megbizva a szabadkomuvesseg es az egyhaz kozotti kapcsolat targyaban. Nyilvan ma is van ilyen megbizott. Van egy konyvem tole. De olvastam Kaper bibirost is. Az ember csodalkozik, hogyan mondhat ilyen hivo katolikus eretnek gyanus mondatokat? A szabadkomuvesek is meg lettek hivva az udvossegre a teremtesuk pillanataban. A meghivas ervenyes, de …More
A Ii. Vatikani zsinat utan Franz Konig biboros lett megbizva a szabadkomuvesseg es az egyhaz kozotti kapcsolat targyaban. Nyilvan ma is van ilyen megbizott. Van egy konyvem tole. De olvastam Kaper bibirost is. Az ember csodalkozik, hogyan mondhat ilyen hivo katolikus eretnek gyanus mondatokat? A szabadkomuvesek is meg lettek hivva az udvossegre a teremtesuk pillanataban. A meghivas ervenyes, de amint beleptek a szabadkomuves paholyba elutasitottak az udvosseg szakramentumat a katolikus egyhazat es Isten ellensegevel szovetkeztek. Nagyon jol ismerik es tudjak a katolikus egyhaz tanitasat, ezert nincs mentseg szamukra. Legtobbjuk ertelmes ember, nehanyan valoszinuleg felismerik a halkest is az asztalon. Oszinten szolva a gyuloletuk megegyezik mindazokeval, akik nem katolikusok. A verszomjuk is, hiszen csak a francia forradalom idejen 41 ezer guillotine-t mukodtettek, sok millio katolikust meszaroltak le az egesz vilagon es az ebbol eredo tovabbi verszomjas es destruktiv eszmek internacionalista vilaguralomra toro ideolgiak vilaghaborukat, nepirtasokat motivaltak. Ma mar az iszlammal, mint kivalo destruktiv szellemi es vergozos eszmevel szovetkeznek a katolikus egyhaz ellen. 2015 szeptember 7-en presse de communique-t a 27 szabadkomuves nagypaholy irta ala. Ezutan rohant Angela merkel az aacheni nagypaholy Nagy Karoly dijaval Ferenc papahoz, megkoszove Europa es a katolikus egyhaz behodolasat az iszlamnak. . Szoval ez a teny azt tamasztja ala, hogy a szabadkomuvesseg le akarja romboltatni Europat es a Vatikant az iszlammal nemcsak lemeszaroltatni minket, hanem minden epitett orokseget is, ahogy a magyar kirakysaggal tettek. Az iszlam kalifatust akarjak felepiteni itt es az USA ban is, mert jobb nekik az alacsony IQ-ju arab es afrikai neger, mint a legmagasabb IQ-ju kinai, japan es mongol. Azokkal nem tudnak mit kezdeni. Termeszetesen nyitottnak kell lenni azzal szemben aki zorget az egyhaz ajatajan es be akar jonni mert erdeklodik megszolitvaverzi magat, de azt latjuk ezzel egyidoben hitteleket tesznek nevetsegesse a Vatikanban es a biborosok, puspokok ehhez asszisztalnak.
Atosz80 likes this.
Atosz80