A városi keresztút állomásai: 16 órakor kezdődik a városi keresztút, amelynek az elején barkaszentelésen vehetünk részt a Déry Múzeum előtti téren. A városi ökumenikus keresztútjárás útvonala: Koss…More
A városi keresztút állomásai:
16 órakor kezdődik
a városi keresztút, amelynek az elején barkaszentelésen vehetünk részt a Déry Múzeum előtti téren.
A városi ökumenikus keresztútjárás útvonala: Kossuth tér (Főnix szökőkút) – CsonkatemplomCsokonai SzínházSzent Anna-székesegyházKormányhivatalRégi VárosházaKossuth tér (Főnix szökőkút)
A virágvasárnapi városi keresztúton mindhárom egyházi vezető: Fekete Károly református, Palánki Ferenc római katolikus püspökök, Kocsis Fülöp görögkatolikus érsek, Papp László Debrecen polgármestere és más egyházi és közjogi méltóságok is részt vesznek.
Az állomáshelyeken az elmélkedéseket Varga Klári Jászai Mari-díjas színésznő, Berettyán Nándor és Berettyán Sándor, a Nemzeti Színház színművészei és Dánielfy Gergely, a Kaposvári Egyetem színművész hallgatója olvassák fel. Közreműködnek továbbá a Debreceni Zenede Pendely családjának tagjai.
18 órától a Nagytemplomban a Debrecen Helyőrségi Zenekar zenés áhítata kezdődik Dominica …More
dnyem.hu
lowoa

Az idei debreceni városi keresztút mottója a hazaszeretet lesz

Sajtótájékoztatón mutatták be a debreceni városi keresztút és a Dalárda-találkozó programját április 9-én a Kölcsey Központban. Az eseményeket …