Clicks697
hu.news
2

Az amazonasi esküvő megmutatja Ferenc pápa egyházának igazi arcát

Azzal az ürüggyel rukkolt elő a férj és feleség, hogy a Xukuru és Kapinawá törzsek hagyományos öltözetében akarnak lenni, ezért mezítláb, félmeztelenül jelentek meg az oltár előtt a templomi esküvőjükre a brazil Pesqueiraban.

A meztelen képeket az Es.Aleteia.org oldalon publikálták. A férj egy kosárral a fején jelent meg, pedig templomban volt.

Ferenc pápa egyházának "hagyománya" az, hogy minden hagyományt népszerűsít, ha az nem katolikus.

#newsYmjwyhbtln
dobratibor
A Mi Úrunk nem alapított katolikus egyházat bocsánat tessék elolvasni a Szent írást. A Jézus Krisztus semmilyen egyházat nem alapított. Katolikus meg ugyan nem sőtt vallást sem, nagy az agymosás errefelé.
PLjuba
Én is KÉREM Önt, hogy figyelmesebben olvassa el a Szentírást!!! Máté 16, "18 Én is mondom neked: Péter vagy, erre a sziklára építem egyházamat, s az alvilág kapui sem vesznek rajta erőt. 19 Neked adom a mennyek országa kulcsait. Amit megkötsz a földön, a mennyben is meg lesz kötve, s amit feloldasz a földön, a mennyben is fel lesz oldva.”" /Még egy kérés, ügyeljen a helyesírásra, ez a magyar …More
Én is KÉREM Önt, hogy figyelmesebben olvassa el a Szentírást!!! Máté 16, "18 Én is mondom neked: Péter vagy, erre a sziklára építem egyházamat, s az alvilág kapui sem vesznek rajta erőt. 19 Neked adom a mennyek országa kulcsait. Amit megkötsz a földön, a mennyben is meg lesz kötve, s amit feloldasz a földön, a mennyben is fel lesz oldva.”" /Még egy kérés, ügyeljen a helyesírásra, ez a magyar nyelvünk megsértése! Pl.: "Úrunk"=> Urunk, "Szent írást"=> Szentírást, "sőtt"=>sőt, stb./ Köszönöm a figyelmét!