Clicks230

14. A fénykereszt története

lowoa
1996. július 16-án, Kármel-hegyi Boldogasszony ünnepén az Úr Jézus Fernanda Navarro, Grenoble-ben lakó családanyának adott kinyilatkoztatása által indította el világszerte több ezer kereszt …More
1996. július 16-án, Kármel-hegyi Boldogasszony ünnepén az Úr Jézus Fernanda Navarro, Grenoble-ben lakó családanyának adott kinyilatkoztatása által indította el világszerte több ezer kereszt felállítását, általa pontosan megadott méretben (magassága: 7.38 m, egy vízszintes szár hossza: 1.23 m (2,46), mivel Krisztus keresztje a Golgota hegyén 738 m magasan állt. Az Úr Jézus „J N S R” = Je Ne Suis Rien Jén nem vagyok semmi!” nevet adja e kiválasztottjának.

Ezen keresztek által előre hirdetem dicsőséges eljövetelemet…” „…Szent Anyám tiszteletére kívánom, hogy a kereszt a fehér és kék színt hordja magán…” „Mondom nektek, hogy Szent Anyám minden ilyen kereszt alatt ott fog állni, hogy a Golgotán megfeszített Fia keresztje alatt állt.” – „Minden kereszt áldás a Föld számára…Mindegyik a fundamentumáig az Ég által meg lesz áldva… Egyetlen kereszt helyét sem ember kereste ki, minden Istentől származik…”

„Minden hely, ahol 7.38 m magas kereszt fel van állítva és a Dozulé-ban általam mondott imát imádkozzák, minden katasztrófától megmenekül… Minden kereszt, mint egy őrtorony őrködik felettetek. Mert az a város, amelyben e keresztemet felállítják, az ÉN oltalmam alatt áll. Imádkozzátok minden keresztem előtt naponta a dozulei imát abban a biztos tudatban, hogy ÉN ott vagyok…” „Ha az imát szívvel mondjátok, akkor sok kegyelmet kaptok minden ilyen kereszt előtt… Imádkozzatok együtt… Minden imát megáldok, melyet hittel imádkoztok e kereszt lábánál…Minden ima növeli a kereszt hatóerejét.”

Az Úr Jézus kérte, hogy a Föld minden országában álljon ilyen kereszt, és néhány éve ez meg is valósult. 2005-ben több mint 7000 állt világszerte. Pl. Kanadában 800 ilyen fénykereszt van felállítva. Irakban 9, Svájcban 2003-ban 55 állt már. Egy ukrajnai bíboros Kijev körül 4 fénykeresztet állíttatott fel. Kolumbia minden püspöke kért egyet. Magyarországon 2002. november 1-jén állították fel az elsőt Debrecenben, melyet mind a mai napig nem kerestem fel. A másodikat Tolna megyében Németkér Hard településrészén, sajnos a a kereszt két szára már nincsen meg.

A kútvölgyi fénykereszt tudtunkkal a harmadik. 2000. november 15-én II. János Pál pápa apostoli áldását adta mindazokra, akik e keresztet felállítják. Jelenleg 50 környékén, elég sokat kellene állítani, mivel a figyelmeztetések ezt mutatják, csak éppen kifogásokat keresnek, hogy mégis miért ne állítsanak.

Minden fénykeresztet úgy kell felállítani, hogy a két karja kelet-nyugat irányba mutasson.

A fénykereszt, nem attól fénykereszt, hogy világít, vagy ki van világítva, hanem attól, hogy a Mindenható Isten világítja meg, árassza el kegyelmével, a hittel imádkozókat pedig ez a fény kíséri. ÁMEN.

Imádunk Téged Krisztus és áldunk Téged, mert Szent Kereszted által megmentetted a világot!

A NÁZARETI JÉZUS legyőzte a halált, ORSZÁGA ÖRÖK, Eljön, hogy uralkodjék a világ és idő fölött!

URAM, ISTENEM! Légy irgalmas azokhoz, akik szent nevedet káromolják, bocsáss meg nekik, mert nem tudják mit cselekszenek!

URAM, ISTENEM! Légy irgalmas azokhoz, akik botrányokozásokkal a világot betöltik, szabadíts meg őket a sátán szellemétől!

URAM, ISTENEM! Légy irgalmas azokhoz, akik Tőled eltávolodtak, ajándékozd meg őket az Oltáriszentség édes üzenetének kenyerével!

URAM, ISTENEM! Légy irgalmas azokhoz, aki eljönnek, hogy dicsőséges Szent Kereszted alatt bűneiket megbánják, ajándékozd meg őket isteni MEGVÁLTÓNK békéjével és örömével!

URAM, ISTENEM! Irgalmasságod hozza le a földre a TE URALMADAT, és mentsd meg az emberiséget, amíg időt adsz neki a megtérésre!

A Te időd közeledik: "BIZONY HAMAROSAN ELJÖVÖK"

JÖJJ EL, URAM JÉZUS!