Nyelv
Anne T.

Üzenet a pásztoroknak: ISTENNEK NINCS SZÜKSÉGE RÁTOK!

Definition of False Teacher: One who presumes to teach in the Name of the Lord when God has not sent him.

False Teacher – Billy Graham

www.thepathoftruth.com

The Fast Fading Facade

In this short interview, we see how Billy Graham, approaching retirement from an active religious career, contradicts the Bible and his Southern Baptist doctrines. Like an unmoored ship, his carnal mind casts … Továbbiak
Anne T.

Saját szavak

Engem fiatal papok közelébe sem merne senki engedni mert veszélyes elem vagyok ha szóba hozom a vatikáni ustasha ,mai napig elhallgatott,agyonhallgatott népírtást... Éppen ma,amolyan agyrohanásos napom volt és azon töprengtem,hogy az elmúlt tíz évben leírt őszinte gondolataimat ,tetteimet kísérte e áldás...,én áldás voltam e ?- mert semmilyen eredményt nem értem el az élet egyetlen területén sem (látszólag)
Anne T.

Az ígéret

Ez is kibeszéletlen,fontos történelmi tragédia,főleg,hogy az érintett személyek szentté illetve boldoggá lettek avatva-illetve XII.Piusz és a ferences rend által bújtatva,halálukig védelmezve .A mai napig egyoldalúan síri csend van e Népírtás témájában. www.youtube.com/watch
Anne T.

A NYELVIMA

Rosszul fogalmaztam meg ami velem történt:nem megzenésített nyelven való imádkozásról van szó hanem a zene nyelvén való imádkozásról. Egészen odavagyok a döbbenettől és az Örömtől.
Anne T.

A NYELVIMA

Valaki tudna segíteni? Naponta járok be a pszichiátriára látogatni...egyszer csak -gyönyörű,eddig számomra is ismeretlen dallamokat kezdtem el imádkozás közben dúdolgatni...ami rendszeressé vált imádkozás alatt-sőt,amikor várakozás közben hosszasan imádkoztam Lélekkel ,az általam megismert súlyos fogyatékos beteg fiatal hívő katolikus nő is gyönyörű dallamokkal kezdett épp az én imáim jelentéséve… Továbbiak
Anne T.

SZÉKESFEHÉRVÁR - TELE ÉLETTEL!

Nekem Jézus követőjeként gondjaim vannak a jógával,illetve az erkölcstelenséget is propagáló világi könnyű-pop-rockkal is...ebben a filmben azért ez is mind benne van. Jézus keresztje mellett nem fér meg a jóga -vallás üzenete...Ha az Európai Unió "kultúrális"elvárásainak szeretne egy nemzet,egy város megfelelni..már azt nagyon nagy bajnak gondolom.
jamacor kedveli ezt. 
Anne T.

Az Apple eltávolította nagypénteket és húsvétot az iPhone naptárból

Erről én is olvastam a világi hírek között. Semmin nem csodálkozom. A Világ szereti ami az Övé: (NISAN 14-15-16....)Nagy Csütörtök- Péntek,Húsvét Vasárnap a Világ halálos Ítélete,tehát miért is ünnepelné. Nagy Péntek és a Feltámadás napja a Hívek számára Érték egyedül.
Anne T.

Hívják a bábát 72.

Kedves Pflaum! A legelejétől követtem az Ön által feltett sorozatot, ami nagyon megérintett a megfogant élet,a családok melletti állásfoglalása,a nagyon szerethető esendő szereplők személyisége,a film bájos ,kedves kisugárzása. Idő,erő hiányában nem sikerül azonnal reagálnom,de utólag is hálásan köszönöm a feltöltést. Az abortusz nagyüzemi globál világában kimondhatatlanul nagyon értékes ez a sorozat!!
Anne T.

Jézus ráparancsolt: ... menj ki belőle!

Az én füleimnek is meglepetés volt mikor misén hallottam ezt a fordítást felolvasni. Én is QuidvultDeis szerinti sorokat ismerem és fogadom el. Ez a rajz valóban több,más dolgot is láttat mint amit normálisan ,erkölcsösen gondolni merünk....:- (
Anne T.

468

Köszönöm a feltöltést! Khaled Hosseini orvos író könyvei ,,a könyve alapján készült film is nagyon megérintetettek. Személyesen ismerek Afganisztánból tíz éve elmenekült nagy családot. Ez egy nagyon szép és megrázó történet.
Anne T.

60 different Genders Leftist LGBTTQQ Proposal ridiculed by AfD Politician in German Parliament

Surely we are living in the days of Noah. At the End of the days of Noah. ,,And the Spririt and the Bride say : Come our Lord Jesus." Come!! !!!
Anne T.

(gay?) problem of the Church

Sadly its' not the first time .Benedict XVI. hadalso admired similar gay Acrobats entertainment years ago. I have a sensitive stomach so I can not handle these kind of ......................:- (
Anne T.

Üzenet a pásztoroknak: ISTENNEK NINCS SZÜKSÉGE RÁTOK!

Billy Graham szabadkőműves New World Order próféta volt épp mint a Dalai láma- -nagy barátjai II.János Pál pápának.
Joel Osteen mega gyülekezeti milliárdos szívélyes fogadtatásban részesült Ferenc pápánál a Vatikánban. Kevés embernél,kevés kereszténynél verte ki és ma is így van-a biztosítékot a sok sok,megszámlálhatatlan törvénytelenség,hitehagyás......mindegyik oldalon.
A botrányos tények alapján,azokról tudva ,Szomorú szívvel teljesen egyetértek az elhangzottakkal.
Anne T.

Jézus példabeszédei. flv.

Az oldalon a Fifty Shades Freed -című filmhez ,amit nem vagyok hajlandó megnézni- írt erkölcsös negatív véleményemet egy másodperc alatt törölték. Elgondolkodtató:- (
Anne T.

A Ferenc pápáról festett kép a modern média egyik legnagyobb átverése

Nem értek egyet a cikk tartalmával.
Sajnos a szomorú tények ismeretében szomorú szívvel más állásponton vagyok.
Anne T.

Jézus példabeszédei. flv.

Ma is mennyire IGAZAK Jézus Szavai !! Urunk egyedül Atyját Dicsérte,mondta Jónak,Szentnek....az Írástudókat nem kímélte. Ha Ő ostoroz valakiket,annak mindig valós okai vannak.
MA (is) Jézus kemény szavait hazug média propagandának állítanák be az egyházban (is)