francesco69
francesco69

Hess Dénes: Nyílt levél Perintfalvi Ritának | Mandiner

Na ezért kellene megválogatni, hogy kiket képzünk teológusnak, katekétának. Semmi szükség nincs ennyi civil teológus képzésnek. Kincseinket nem kellene a disznók elé vetni.
francesco69

A lassúság dicsérete

Szent XXIII. János pápa, ne hagyjuk el a szentet, mert így bármelyik szent szentségét megkérdőjelezheti az egyház egy-egy csoportja.
francesco69

„Πάπα, είσαι αιρετικός!”

Kicsit olyan lett ez az oldal, mint a magyar baloldal, mindegy, hogy ki szidja a Pápát az velünk van. Bár a görög keletieket ezen az oldalon előszeretettel nevezik szakadároknak, meg egyéb más jelzőkkel illetik, ilyenkor mikor Ferencet szidjak, barátok. Ez képmutatás! Egyre több Fake News van itt, egyre több semmitmondó, silány iromány. Karácsony előtt kevesebb gyűlölködés, panasz, siránkozás, …More
Kicsit olyan lett ez az oldal, mint a magyar baloldal, mindegy, hogy ki szidja a Pápát az velünk van. Bár a görög keletieket ezen az oldalon előszeretettel nevezik szakadároknak, meg egyéb más jelzőkkel illetik, ilyenkor mikor Ferencet szidjak, barátok. Ez képmutatás! Egyre több Fake News van itt, egyre több semmitmondó, silány iromány. Karácsony előtt kevesebb gyűlölködés, panasz, siránkozás, vakcinázás, botrány cikkek legyenek már itt.
francesco69

Argentína: A püspök szerint a "vallásos fundamentalizmus" blokkolja Ferenc pápát

Jézus Krisztus egyetlen Egyházat alapított, azt Szent Péterre bízta. Az Egyház dogmái a kinyilatkoztatásra és a szent hagyományra épülnek. Nincs miről beszélni tovább. Ami ezzel ellenkezik, azt nem legalizálhatja és nem ismerheti el soha az Egyház, sem a pápa, sem a tanítóhivatal.
francesco69

Marian Turski holocaust túlélő:

Nem Magyarország és vezetése vezeti Európa erre, hanem az a liberális posztkommunista gyilkos vezetők.
francesco69

Menj haza! A nevetséges parlament nevetséges képviselője

Semmirekellő püspökök ezt is eltűrik, mert Szent Pál szavaival nem foglalkoznak.
francesco69

Gänswein: Teljesen világos? Tényleg?

Kristálytiszta az elméje
francesco69

Túl költséges: Fagyos kolostor

Spanyol egyháznak nem a "zöld" politikával kellene az idejét tölteni, hanem Krisztus királyságának az építésével, mert az igazán értékes, és csak Vele lehet ezt a világot fenntartani, mert Nélküle nincs jobb minőségű élet. A zöld politika igazából koromfekete, semmi köze a a klíma válsághoz meg a szlogenjeikhez, hatalomszerzés, pénz és kapzsiság, embertelenség, magzatgyilkosság van benne. A náci …More
Spanyol egyháznak nem a "zöld" politikával kellene az idejét tölteni, hanem Krisztus királyságának az építésével, mert az igazán értékes, és csak Vele lehet ezt a világot fenntartani, mert Nélküle nincs jobb minőségű élet. A zöld politika igazából koromfekete, semmi köze a a klíma válsághoz meg a szlogenjeikhez, hatalomszerzés, pénz és kapzsiság, embertelenség, magzatgyilkosság van benne. A náci barna, a komcsi vörös, a liberális zöld, az LMBTQ szivárványa a pokol ördögének a szimbóluma, egy tőről fakad. Ezek semmiben sem különböznek egymástól, mint a gazdájuk gyilkos kezdet óta.
francesco69

Túl költséges: Fagyos kolostor

Márky-Zay megmondta, hogy kevesebb áramot, gázt kell fogyasztani, mert így lehet hatékonyan rezsit csökkenteni, spanyolok tanulhatnak tőle. Nyilván nem ez a megoldás, és sajnálatos, hogy egy kolostor ide jutott, minősíti a spanyol egyház fényes jelenét.
francesco69

Az angol püspök újrahasznosította Krisztus keresztjét "klíma feszületként"

A kápolnában van fűtés, az a legfontosabb. Soha nem gondolnak arra, hogy régi korokban azért nem kellett fűtés a templomba, mert annyi ember volt, hogy a templomokban nem volt hideg. Ma van fűtés, villany, kivetítők, párnázott székek, klíma, fénytechnika, csak hívő emberből van nagyon kevés, de még a hitetlenekből is. Jó a pásztori munka, hatékony, ha egy birkanyájat így őriznének, mint a …More
A kápolnában van fűtés, az a legfontosabb. Soha nem gondolnak arra, hogy régi korokban azért nem kellett fűtés a templomba, mert annyi ember volt, hogy a templomokban nem volt hideg. Ma van fűtés, villany, kivetítők, párnázott székek, klíma, fénytechnika, csak hívő emberből van nagyon kevés, de még a hitetlenekből is. Jó a pásztori munka, hatékony, ha egy birkanyájat így őriznének, mint a püspökök többsége Isten nyáját, a gazda furkóval kergetné el őket. Az egri bazilikát 30 éve festették újra, építették a lépcsőt, burkolták a belső teret, most megint. Van pénz, lehet költeni. Csak 30 éve tömve volt a templom, most meg alig lézengenek benne. Isten dicsőségét felváltotta a püspök hírneve. Ha már nincs nyáj, az akol legyen fényes.:(((
francesco69

I. János Pál tényleg "szent" volt?

Ezek nem érvek az életszentsége ellen. Minden szentnek voltak hibái és nagy bűnei is, kivéve a Szűzanyát.
francesco69

A történelmi Notre-Dame-székesegyház Disneyland lesz a turisták számára

Ha így lesz, akkor inkább égett volna porig. Folytatódig a "nagy" Francia Forradalom által elkezdődött nagy hitehagyás.
francesco69

Megházasodott a püspök

Nem unalmas még mindig ezt a szerencsétlen embert cikkezni?:(((
francesco69

Ne sírj a síromnál, Ralfi!

Aki akarja beoltatja magát, aki nem akarja az nem oltatja be magát. Elég már az oltással kapcsolatos hülyeségekből ezen az oldalon. Meg a rengetek Fake News írásokból, cikkekből, aminek nincs alapja, bizonyítéka. Az is rettenetesen bántó, hogy akiket már a mai liturgikus rend szerint szenteltek fel, azok szinte azt olvassák itt, hogy érvénytelen misét mutatnak be, már nem is katolikusok, stb. A …More
Aki akarja beoltatja magát, aki nem akarja az nem oltatja be magát. Elég már az oltással kapcsolatos hülyeségekből ezen az oldalon. Meg a rengetek Fake News írásokból, cikkekből, aminek nincs alapja, bizonyítéka. Az is rettenetesen bántó, hogy akiket már a mai liturgikus rend szerint szenteltek fel, azok szinte azt olvassák itt, hogy érvénytelen misét mutatnak be, már nem is katolikusok, stb. A legtöbb pap áhítattal, áldozatként ünnepli a szentmisét. A trienti zsinat, rengetek rítust megsemmisített a világ misszálé bevezetésével mindenhol egyformán végezték a liturgiát. Ez sem volt tökéletes megoldás, a legutóbbi zsinat sem volt tökéletes megoldás. A liturgiával kapcsolatos jelentős változások, mind a két esetben a zsinat utáni években alakult ki. Már nem lepődnék meg, ha valaki azt bizonygatná itt, hogy a római kánont Szent Péter is imádkozta a szentmisében. Kicsit őszintébben, nagyobb figyelemmel és szeretettel írogassunk itt.
francesco69

Álszentség: Ferenc pápa és rezsim püspökei NEM EZEKET A NŐKET támogatják

Azért mert, mert a ezek a püspökök nem gyakorolják a bűnbánatot és a szentgyónás semmit sem jelent a számukra.
francesco69

A genderideológia első áldozatai: a Reimer ikrek

Ezek az orvosok és egyebek semmivel sem különben mint Dr. Mengele.
francesco69

Az érsek FELFÜGGESZTI a papot, amiért nem oltatta be magát

C.I.C. ezt nem teszi lehetővé, nem lehet kényszeríteni senkit ilyesmire. Ez a püspök is egy béres!
francesco69

Genderfegyver

Nem tudom mi van a németekkel, de az "Übermensch" gondolkodás nagyon gőgössé tette őket. Luther, Bismarck katolikus gyűlölete, a két világháború, Marx osztályharca és Hitler nemzetiszocializmusa és napjaink eseményei, antikeresztény és katolikus viselkedése a püspökök részről, stb. Hányszor akarják még Európát és az Egyházat megalázni és sötétségbe taszítani. Szent Bonifác fejszéjére igen nagy …More
Nem tudom mi van a németekkel, de az "Übermensch" gondolkodás nagyon gőgössé tette őket. Luther, Bismarck katolikus gyűlölete, a két világháború, Marx osztályharca és Hitler nemzetiszocializmusa és napjaink eseményei, antikeresztény és katolikus viselkedése a püspökök részről, stb. Hányszor akarják még Európát és az Egyházat megalázni és sötétségbe taszítani. Szent Bonifác fejszéjére igen nagy szükség lenne napjainkban is.
francesco69

A dekadens Ferenc pápa ismét homoszexuális őrültségbe esett

Azok, akik ezt az embert Szent Péter székébe emelték gonosz szándékkal saját magukat zárták ki az Egyházból, mert tudatosan követtek el halálos bűnt.
francesco69

A dekadens Ferenc pápa ismét homoszexuális őrültségbe esett

Ilyen orgánumokkal a pápának nem szabadna párbeszédet folytatni. Lealacsonyodik a bűnhöz, míg Krisztus a bűnöst emelte fel és gyógyította meg.