Clicks904

Drága áron

Filmnet7
A Hóseás prófétával megtörtént eseményt feldolgozó történet, a mai modern világban (Las Vegas). Egy gyülekezeti pásztor beleszeret egy leányzóba. Hamarosan kiderül, hogy a leányzó egy városszerte …More
A Hóseás prófétával megtörtént eseményt feldolgozó történet, a mai modern világban (Las Vegas). Egy gyülekezeti pásztor beleszeret egy leányzóba.
Hamarosan kiderül, hogy a leányzó egy városszerte közismert sztriptíztáncos, akit a pásztor gazdag testvére futtat. Sok bonyodalom után megházasodnak.
A gazdag testvér hihetetlen összeget követel a nőért, amit a pásztor nehezen, de kifizet (drága véren váltottatok meg - 1 Pét. 1:19).
A film kiábrázolja Isten szeretetét felénk. Mindent odaadott azért, hogy kiszabadítson minket a rabságból.

Crissy Moran pornósztár volt, egészen 2006-ig. Elhatárolja magát minden innen származó bevételtől. Jelenleg a Shelley Lubben csapatának egyik munkatársa (Pink Cross Foundation - Rózsaszin Kereszt Alapítvány). Munkásságuk által utcalányok és pornósztárok százait térítették meg Jézushoz.

Ajánlott megnézni azoknak, akiknek készítették: prostik, pornósztárok, sztriptíztáncosok.... Hogy megtudd: Isten ennyire szeret téged is.