hr.news
388

Ova je beba ostavljena da umre: no Bog je imao druge planove

Beba Jacob rođena je u srpnju 2017. godine u 23. tjednu, četiri mjeseca prije očekivanog datuma rođenja. Jacobov otac tradicionalni je katolik, zagovornik života i prijatelj Gloria.tva. Jacobova je …More
Beba Jacob rođena je u srpnju 2017. godine u 23. tjednu, četiri mjeseca prije očekivanog datuma rođenja.
Jacobov otac tradicionalni je katolik, zagovornik života i prijatelj Gloria.tva. Jacobova je cijela priča objavljena na Gloria.tv na njemačkom jeziku, s mnogim slikama.
Kad se Jacob rodio, činio se mrtav i morao je biti reanimiran. Nakon sedam minuta liječnici su odustali. Jacobova pluća nisu bila razvijena, razina njegove krvi pokazala je propadanje stanica i organa. Međutim, i dalje je disao sam, iako teško.
Liječnici su zaključili da Jacob nema šanse za preživljavanje. Tako je dijete stavljeno na majčine grudi da umre. Otac ga je krstio. Kako je Jacobovo maleno tijelo postajalo hladnije, lijeva ruka je držala očev prst. Roditelji su molili krunicu. Sitni Jacob i dalje je disao.
Budući da je pokazao snažnu volju za životom, njegov je otac molio liječnika, nakon dugih sat vremena, da nastavi liječenje, čak i ako bi to značilo da će Jacob preživjeti ozbiljno hendikepiran. Otac je …More