Clicks316
hu.news
1

Az amerikai nagykövet Ferenc pápát idézi a homoszex propaganda népszerűsítéséhez

Daniel Foote, a zambiai egyesült államoki nagykövet december 2-án azt mondta, hogy "szörnyűnek" találta az "elnyomó ítéletet", melyet két, homoszexualitást gyakorló emberre róttak ki; az ítélet 15 év börtönbüntetés volt.

A homoszexuális paráználkodás törvényellenes Zambiában, a brit gyarmatosítás korabeli törvényekhez hasonlóan.

Foote az áldozatot játszotta, azt panaszolta, hogy a közösségi oldalakon "fenyegették" az erőszakos megjegyzéseivel kapcsolatban. Ferenc pápát idézte, aki "többször felszólalt az (állítólagos) szükségre, hogy az egyház minden embert fogadjon be, szexualitástól független".

Ferenc pápa 2016. októberi nyilatkozatát idézte, hozzátéve, hogy "az embereket úgy kell kísérni, ahogy Jézus kíséri őket. Ha Jézus egy ilyen emberrel találkozik, akkor nem mondja azt neki, hogy 'menj innen, te homoszexuális vagy'."

Ferenc pápa rendszeresen visszatartja az igazságot, melyet a katolikus egyház Katekizmusa 2357 ír le: a homoszexuális viselkedés "nagy romlottság, betegség, természetellenes" és "semmilyen körülmény között" nem lehet jóváhagyni azt.

A zambiai elnök, Edgar Lungu kimondta, hogy a kormány inkább lemond az egyesült államokbeli segítségtől, minthogy elfogadják a homoszexuális paráználkodást.

Trump amerikai elnök februárban jelentette be, hogy egy globális kezdeményezés keretében világszerte fogják hirdetni a homoszexuális viselkedést.

Kép: Daniel Lewis Foote, #newsSipygsohkp

Stoffán György
Jézus azt mondja: "Menj, de többé ne vétkezzél!"
manka and 2 more users like this.
manka likes this.
lowoa likes this.
Kisuff likes this.