Clicks331
hu.news

Újhullámos bíboros: vagy elhiszitek, amit mondok vagy a pokolra kerültök

Cristóbal López újhullámos marokkói bíboros azt nyilatkozta az Abc.es oldalnak (szeptember 22), hogy Ferenc „a vallások közötti párbeszéd” és a tömeges bevándorlás érdekében tette meg őt bíborosnak [nem természetfeletti okok miatt].

„Nagyon feltűnő” számára, hogy Velencében, Milánóban és Párizsban nincs bíboros, de „Rabatban van”. Megállapítja továbbá, hogy a bíborosok legújabb csoportja „erősen térítő” [bár nincs bizonyíték térítő tevékenységről a rabati érsekségben].

López kampányt folytat a tömeges bevándorlás mellett a "keresztény Európába". - A spanyol születésű López 1984-ben távozott Európából.

Szerinte Európa „elérhetetlen szigetté” vált, annak ellenére, hogy 2017-ben több mint 800 000 ember kapott EU-s útlevelet, és 2,4 millió bevándorló lépett be az EU-ba [naponta több mint 6500]. Aki nem hisz neki, azt López a pokollal fenyegeti.

Elítéli a spanyol kormányt, amiért Spanyolország javát szolgálja, „nacionalizmusnak” nevezi a történteket, és panaszolja, hogy a spanyol politikusok nem az „emberiség érdekében” cselekednek, mintha Spanyolország és az emberiség érdeke kölcsönösen kizárnák egymást.

López Ferenc buta baloldali ideológusa, amely a bíbori kinevezésben valódi előny.

Az interjúhoz illik IV. János portugál király mondása: "Ha így folytatjuk, akkor még a római Szent Atya is a hitetlenek között kényszerű élni."

#newsZkweeigezj