Christmas Campaign: Financial Insights
Clicks1K
hu.news
3

Most már hivatalos: Még Ferenc pápa sem gondolja magát az igazi pápának

A 2020-as pápai évkönyv hivatalossá tette azt, hogy Ferenc pápa igazából nem úgy "pápa", ahogy elődjei voltak azok.

A tavalyi évkönyv a következőképp mutatta be Mario Bergogliót:

Most pedig Bergoglio első és egyetlen címe az, hogy "Jorge Mario Bergoglio". A név után az életrajza jön, ami a lap kétharmadát foglalja el.

Az igazi pápa igazi címeit az életrajz alatti fejlécben helyezték el, mint "történelmi címek" (“Titoli storici”).

A Vatikán ezzel megerősíti, hogy Szent Péter utódaként már nincs pápa, miközben Bergoglio "pápaként" ünnepli magát.

XVI. Benedek is variált a pápasági címeken, 2006 márciusában ok nélkül elhagyta a "Nyugat pátriárkája" címet.

#newsZxhxfgpryu

Miserere_nobis
Sajnos a II. vatikáni zsinat óta a pápák szakítottak a Szent Hagyománnyal. Nincsenek megkoronázva, nem teszik le az esküt, a klérusnak sem kell az antimodernista esküt letenni és a legrosszabb, hogy mindezt a Szentlélektől valónak tekintik. Fel sem merül bennük, hogy a Szentlélek Isten egész biztosan nem akarhat Jézustól elfordítani papokat, ahogyan azt az új miserítus teszi, nem terjeszthet a …More
Sajnos a II. vatikáni zsinat óta a pápák szakítottak a Szent Hagyománnyal. Nincsenek megkoronázva, nem teszik le az esküt, a klérusnak sem kell az antimodernista esküt letenni és a legrosszabb, hogy mindezt a Szentlélektől valónak tekintik. Fel sem merül bennük, hogy a Szentlélek Isten egész biztosan nem akarhat Jézustól elfordítani papokat, ahogyan azt az új miserítus teszi, nem terjeszthet a hamisítatlan katekizmussal ellenkező dolgokat stb. A Boldogságos Szűzanyát is gyalázzák folyton. Ha valaki egyszer is venné a fáradtságot és például az összes medjugorjei üzenetet elolvasná, saját maga is észrevenné a hiteltelenségét... és mennyi ilyen eset van!
Atosz80
ez igaz mivel egy ellen pápa nem is lehet igazi