Gloria.tv Needs Your Help - An Urgent Appeal
10:01
Bányai Gábor tanúságtétele: Bányai Gábor országgyűlési képviselőt 111 napig kezelték kórházban koronavírus-fertőzés miatt. 2021. február 24-én, Kiskunhalason került lélegeztetőgépre, amikor …More
Bányai Gábor tanúságtétele:
Bányai Gábor országgyűlési képviselőt 111 napig kezelték kórházban koronavírus-fertőzés miatt. 2021. február 24-én, Kiskunhalason került lélegeztetőgépre, amikor már mélyaltatásban volt. Március 13-án Szegedre szállították át, ahol előfordult, hogy egy időben már öt különböző géppel küzdöttek az életéért. Ez idő alatt kétszer is megállt a szíve, mégis sikerült felépülnie, amit az orvosok is kisebb csodának tartanak. A politikus beszámolt arról, hogy kétszer megállt a szíve, és a klinikai halál állapotába került, de szerencsére sikerült újraéleszteniük, és az agya sem károsodott emiatt. A képviselő azt is elmondta, hogy átélt olyan pillanatokat, amikor „lekapcsolódott a testi életről” és „hangok, határozott üzenetek jutottak el hozzá”.
Nem kérdés számomra, hogy Istennel kerültem kapcsolatba. Azt üzente a hang, hogy előkészített mindent, megvan a helyem az örökkévalóságban, találkozhatom például apámmal, de választást is hagyott. Az mondta, ha úgy érzem, hogy van még dolgom, maradhatok. Bármilyen furcsán is hangzik, döntési helyzetbe hozott.” (index.hu/…nyai-gabor-interju-fidesz-koronavirus-kiskunhalas/)
Hanganyag: mediaklikk.hu/musor/vasarnapiujsag/
Képek: facebook.com/login/
Károly Bogáth
Drága Mennyei Atya segítse a további gyógyulásában képviselő Úr!