Clicks281
hu.news

Vakcina propaganda: Ferenc pápa az oligarchák zenéjére táncol

Ferenc pápa május 8-án videóüzenetet küldött a "Vax Live: The Concert To Reunite The World" (A világ újraegyesítésének koncertje) című rendezvényre, amely a "méltányos globális oltóanyag elosztást" hirdeti.

A kezdeményezést olyan oligarchák szervezik, mint Bill és Melinda Gates, valamint Mario Draghi olasz miniszterelnök, a Goldman Sachs korábbi alelnöke. A kampány elnökei Harry herceg, egykori katona, és Meghan Markle, aki "színházi és nemzetközi tanulmányokból" szerzett diplomát. A fellépők között van az egykori szexszimbólum Jennifer Lopez, a színész Ben Affleck, akinek Lopez volt az egyik lotyója a sok közül, és a dekadens showbiznisz más sztárjai.

A szervezők Ferenc pápa szerint "az oltóanyagokhoz való egyetemes hozzáférés" és a "szellemi tulajdonjogok ideiglenes felfüggesztése" szükséges. A valóságban az oligarchákat nem érdekli a "vakcinákhoz való egyetemes hozzáférés".

Ferenc pápa ráébredt, hogy ezen a bemutatón egyáltalán nincs a helyén. Ennek megfelelően "öregembernek nevezte magát, aki nem táncol vagy énekel úgy, mint ti, de aki úgy hiszi, mint ti, hogy az igazságtalanság és a gonoszság nem legyőzhetetlen". A gazdagok sajátos képmutatásához tartozik, hogy a műsorban résztvevő milliomosok teljes szívvel egyetértenek vele.

#newsDtwazxgneh