Clicks563
hr.news

Mentalno zdravlje? Franjin sljedeći brod budala spreman je za plovidbu

Vatikanska navodna Zdravstvena konferencija u svibnju će okupiti 114 predstavnika Big Techa, Big Pharme, Big Money, New Age i show biznisa.

Nije iznenađujuće što katolici nisu pozvani. Prvog jutra, rođeni Indijac Deepak Chopra (74), vodeća osoba New Agea, govorit će o "antropologiji". Chopra je u prošlosti objavljivao da se može postići "savršeno zdravlje", tj. stanje koje je "bez bolesti", "nikad se ne osjeća bol" i "ne može se stariti niti umrijeti" Neto vrijednost Chopre: 150 milijuna dolara.

Dva "međureligijska razgovora" sa Židovom, muslimanom i mormonima - ni jedan "katolik" nije u rasporedu - bavit će se "religijskim prehrambenim praksama" i pitanjem je li "ljubav konačna ili neograničena".

Trećeg dana, Jane Goodall (87), najistaknutija svjetska stručnjakinja za čimpanze (sic!), govorit će publici što znači "biti čovjek". U rujnu 2010. godine Goodall je na pitanje vjeruje li u Boga odgovorila: "Nemam pojma tko je ili što je Bog". Neto vrijednost: 12 milijuna dolara; dvaput udana.

Ostali sudionici su:

• američka sopranistica Renée Fleming (62) koja je pjevala na misi kojoj su prisustvovali Biden i Harris prije nego što su položili prisegu kao američki vođe. Neto vrijednost: 12 milijuna dolara; dvaput udana;
• američki model i zagovornica pobačaja Cindy Crawford (55) koja je 2008. godine podržala Obamu. Neto vrijednost: 400 milijuna dolara; dvaput udana;
• američki rock gitarist Joe Perry (70). Neto vrijednost: 140 milijuna dolara, dvaput oženjen.

#newsCghxvdjhfd