Clicks691
hu.news
3

MEG KELL NÉZNI! Jim Caviezel színész a pokolba haladó cinkos püspököket támadja

"Van ez a dolog, amit úgy hívnak, hogy kultúra, és ha a keresztények nem figyelnek, akkor a kereszténységet is megszüntetik" - mondta Jim Caviezel, aki arról lett híres, hogy Jézust játszotta A passió (2004) c. filmben.

Elmondta a FoxNews.com oldalnak (szeptember 17, lent), hogy a katolikus püspökök hagyják, hogy templomokat gyújtsanak fel és szobrokat romboljanak le anélkül, hogy bármit mondanának.

Caviezel szerint "nagy kár", hogy nem lehet megkülönböztetni "a papot és a püspököt a politikustól".

"Ezt az, amikor valakinek a hozzáállása langyos, Krisztusnak pedig különleges helye van az ilyen emberek számára, ezt pedig ők is tudják".

Caviezel azt kérdezi, hogy miért van az, hogy a katolikusok nem mehetnek templomba a koronavírus miatt, de repülőre felülhetnek.

Szerinte a püspökök "kollaboránsok", akik nem állnak ki a kormánnyal vagy a polgármesterekkel szemben. Szerinte a jó és rossz közti csata során az igazán rossz emberek azok, akik kollaboránsok.

#newsYrdgioclrh

Atosz80
Ez az, amikor valakinek a hozzáállása langyos,
lowoa
lowoa
El lehet kezdeni a Veres-Udvardy féle aljasságok leírását, mondjuk minden héten bemutatok egyet a múltból..., mivel ezt nem engedték közzétenni: katolikus-honlap.hu/2001/ujnemzedek.htm KONTAKTUSKUTATÁS = ÜLDÖZÉS