charisma
2223

Az abortusztablettát készítő cég kapcsolatban áll a Holokauszt idején használt gázok gyártóival

2019. október 31. (LifeSiteNews) - A Live Action életvédő csoport egy rövid videót készített, amely bemutatja az abortusztabletták nyugtalanító történetét, beleértve azt is, hogy egy olyan társaság leányvállalata állította elő, amely az emberek gyilkolásához használt gázt gyártotta a holokauszt idején.
Teljes cikk
manka
Relativizmus az élet sok területén, az elvek, eszmék elmaszatolása a baj.
Gratia copiosa
Kit erdekel ez mar Europaban? Hitler jo ideje egy mersekelt naci, mert sajatkezuleg nem olt meg senkit, ahogy egy regi ideologia 1,5 milliard kovetoje is mersekeltnek szamit, annak erdekeben, hogy a keresztenyseget ugyanazok, akik elsokent a katolikus Eszak-Afrikat rohantak le, ma ujbol megtizedeljek, vagy vegkepp kiirtsak a dekadens nyugati civilizacioban. De a gyilkos es tolvaj bolsevikok is helyet …More
Kit erdekel ez mar Europaban? Hitler jo ideje egy mersekelt naci, mert sajatkezuleg nem olt meg senkit, ahogy egy regi ideologia 1,5 milliard kovetoje is mersekeltnek szamit, annak erdekeben, hogy a keresztenyseget ugyanazok, akik elsokent a katolikus Eszak-Afrikat rohantak le, ma ujbol megtizedeljek, vagy vegkepp kiirtsak a dekadens nyugati civilizacioban. De a gyilkos es tolvaj bolsevikok is helyet kapnak a demokracia naiv leple alatt minden parlamentben, es nemzetkozi intezmenyben. A jol neveltek a gatjai a hazugsagok es gyilkos ideologiak valosaga teljes ismertetesenek? A beka es skorpio tortenete a felre ertelmezett szocialis igazsagossagrol a folyon - most nagyban megy.