Clicks162
hu.news

A bíboros "transzvesztita" Eucharisztiát tart (videó)

Valószínűleg az oligarcháknak kedvezve a brazíliai São Salvador da Bahia bíborosa, Sérgio da Rocha május 21-én Eucharisztiát tartott az "LMBT-fóbia" állítólagos meggyilkolt áldozataiért.

Az előadáson egy "transzvesztita" énekelte az Ave Mariát. Rocha szentbeszédében a homoszexuálisok körében bekövetkezett "sok erőszakos halálesetről" panaszkodott. Az szentáldozás osztást társelnökeire hagyta, valószínűleg azért, hogy elkerülje a kínos képeket.

A CruxNow.com (június 11) szerint Rocha "azonnal" reagált két helyi homoszexuális propagandaszervezet kérésére - olyan gyorsan, hogy még a propagandisták is meglepődtek. Az egyik szervező, Cris Serra azt mondta, hogy nem számított ilyesmire.

Álvaro Mendes a Dom Bosco Központból "megbízhatatlannak" nevezte a transzvesztitákról bemutatott gyilkossági adatokat, kifejtve, hogy gyakran egymást gyilkolják, vagy a szexualitással össze nem függő bűncselekményekben halnak meg. Salvador Brazília legerőszakosabb városai közé tartozik 51 gyilkossággal/100 000 lakos ( Sao Paulo: 15). Ennek egyik oka a növekvő drogpiac, amelyben a homoszexuálisok is részt vesznek.

A FratresInUnum.com Rocha előadását az azonos neműek reklámozásának ürügyének nevezte.

#newsGhlgmbqmvh