Clicks310
hu.news
3

Homokos beszéd: A püspökök és a papok felülmúlják egymást a meleg propagandában

A New York-i jezsuita Fordham Egyetem június 18-án kitett egy videót kárpótlásul, amiért elmaradt a melegpárti Outreach 2020 konferencia.

A videóban rövid nyilatkozatok vannak az eredetileg felszólaló beszélőktől, akik felülmúlják egymást a meleg propagandában.

Az első a kihagyhatatlan James Martin, aki bejelenti, hogy az Outreach 2020 megkapta a New York-i Timothy Dolan bíboros támogatását.

A Santa Fe-i érsek, John Wester azért panaszkodik, mert "túl sok katolikus barátunk" tapasztal izolációt és depressziót szinte mindennap a "szexuális orientációjuk" vagy "gender identitásuk" miatt, a melegpárti "katolikus" lelkészek pedig Krisztus nyomdokaiba lépnek.

A lexingtoni püspök, John Stowe a homoszexuálisok "hitbeli utazását" dicséri: "Csodálom a kitartásotokat, hogy hűek maradtok katolikus identitásotokhoz és önmagatokhoz".

Az egyesült államokbeli provinciális jezsuita John Cecero azt mondta, hogy állítólag "a gyűlölet egyházunkban jelen van a homofóbia minden formájában". Számára a homoszexuálisok "a remény fényei".

A túlsúlyos Saint Paul/Minneapolis pap, Greg Greiten atya és a fordham egyetemi Bryan Massingale fekete atya azt mondják a világnak, hogy ők homoszexuálisok.

#newsTpilfpggbc
Miserere_nobis
A katolikus hívők mind Krisztus titokzatos testének tagjai. Más szóval az Egyház. A Szentlélekben össze vagyunk kötve egymással, így ha az egyik tag beteg, tévúton jár, bűnben él stb. akkor az a többi tagra is kihatással van. Azért kell a nagyvilág híreiről tudomást szerezni, hogy imával, áldozatokkal engesztelhessük az Urat.
Sokkal fontosabb, mint a próféciák, jelenések hajszolása.
charisma
Most komolyan, a hitét komolyan vevő magyar katolikust miért kellene hogy érdekeljen egy ilyen hír?
🥵
purificatio
Azért, mert ha senki nem beszél róla kritikus éllel, ha senki nem botránkozik meg rajta, akkor szabadon terjed, "normálissá" válik mindez... Bűnösök közt cinkos, aki néma.